• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


Reducere 10% pentru prajitorul Gene si espressoarele La Marzocco

#1
Gene Coffee
[Image: kNmWEHS.jpg]

Pentru pasionatii de prajire acasa, Artisan Coffee, organizatorul campionatului de aeropress si importator La Marzocco in Romania, ofera 10% discount fata de pretul sau de lista, pentru prajitorul Gene CBR 101, de la 2570 lei la 2300 lei. Garantie doi ani si piese de schimb in stoc.

Pentru a obtine discount-ul, completati formularul - Gene din sectiunea de reduceri, urmand sa fiti contactati telefonic sau pe email (verifica si Spam) pentru confirmare, de catre importator, in max. 24h.

La Marzocco

[Image: zEJhUM8.png]

Importatorul La Marzocco in Romania, Artisan Coffee, ofera pasionatilor espressomani discount-uri permanente pentru modelele La Marzocco GS3, Linea Mini,  Strada EP 1 grup sau orice alt model din portofoliu.

Reducerea minima garantata este de 10% din pretul de lista, in functie de model. 

Preturile pot diferi in functie de optiunile pentru stocul existent sau comanda (dureaza 2-3 luni), de optiunile pentru customizarea carcasei (ex. panuri laterale din sticla sau lemn). 

Pentru a obtine discount-ul si o cotatie exacta sau pentru a cere informatii suplimentare , completati formularul Artisan - La Marzocco din sectiunea de reduceri, urmand sa fiti contactati telefonic sau pe email (verifica si Spam) pentru confirmare, de catre importatorul Artisan Coffee, in max. 24h.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)