Hello There, Guest! Login Register


Recomandare achiziție râșnița

#1
As dori o recomandare de achiziție râșnița pt uz casnic(2-3 cafele /zi) in jurul sumei de 800-900 lei. Dețin un espressor Lelit PL41 TEM. Ma uitam la Lelit 43 mmi sau mai citisem de ascaso iSteel, sau alte sugestii. Nu prea ma pricep la detaliile tehnice. Mulțumesc anticipat!
 
Reply
#2
Buna intrebarea, dar nu cred ca vei primi un raspuns care sa te lamureasca. Si eu caut acealsi lucru. Ca sa-ti fac un scurt rezumat la ce am inteles eu (nou fiind pe acest forum si in ale cafelei) treaba sta cam asa : 
1) De bugetul asta cel mai bine mergi pe o rasnita manuala. Cea mai recomandata (dar si hulita de unii) e Kinu de 47mm . O poti lua prin intermediul forumului cu 690 ron+ transport
2) daca vrei ceva electric la banii astia mai bine incerci sa ochesti ceva in sectiunea de Bursa a forumului si vezi daca vinde lumea ceva bun si ieftin.

Eu nu o sa-ti dau sugestii pentru ca inca nu m-am hotarat nici eu ce sa-mi iau (in acelasi buget ca tine).  [Image: confused.gif]
| Coffee Enthusiast | ROK Espresso Owner | Double Espresso kind of guy |
 
Reply
#3
M47 nu cred ca a fost hulita de cine a avut-o sau o are ci de cine nu a avut-o  Smile Dar avand in vedere ca userul este feminin, nu cred ca ca fi prea comod sa rasneasca manual, cu toata usurinta in manevrare a lui M47.

In acel buget, ca si varianta noua, o vad in continuare best buy pe Ascaso I1 iSteel (cutite plate 54mm). Ca si varianta SH, pe langa bursa forumului mai sunt si diverse anunturi pe net, care trebuie luate la bani marunti evident. Cu ceva modificari esentiale si curatari de canale dupa rasnire, cu schimbarea obligatorie a cutitelor, poti avea o rasnita robusta.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#4
Rasnita este cel putin la fel de importanta ca si espressorul precum casca la o motocicleta. Daca iti iei un motor de 8000 de euro de 1000centimetri cubi, o casca oentru scuter nu protejeaza suficient. Mai asteapta si ia o rasnita cat mai buna.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II
 
 
Reply
#5
Mulțumesc pt răspunsuri ! Varianta SH nu o iau in calcul deoarece doresc un produs nou cu garanție , in caz de probleme.
 
Reply
#6
Rasnita este mai importanta decit espressorul. As zice ca merita efortul sa dai pe ea mai mult decit ai dat pe espressor.
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu M47
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)