• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


Rasnita silentioasa

#1
Dragi tovarasi, mi-a cam ajuns datul la manivela.
As trece pe electrica, dar intrucat sunt f. matinal trebuie ceva in primul rand silentios. Pe locul 2 ar fi marimea, si nu in ultimul rand pretul. Am vazut un singur video in care se testa destul de empiric nivelul de zgomot si diferentele erau mici. Asa e?
Gaggia Color; Quamar T80e; Aergrind
 
 
Reply
#2
In general rasnitele electrice NU sunt silentioase.
Vario sigur nu e.
Dar poate investesti intr-o usa.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#3
Nu merge, strica designul.
Gaggia Color; Quamar T80e; Aergrind
 
 
Reply
#4
Fara de multe exemplare, Vario este mai silentioasa. Probabil nu ai avut ocazia amarok sa compari. Doar sa nu rasnesti fara capac la cosul de boabe. Nu stiu cum, dar izoleaza extraordinar.


Am avut inainte Cunill Tranquilo, iar diferenta de zgomot este mare. Mai departe, rasnita a plecat spre Pascalau care si el acum are Vario si poate confirma diferenta dintre cele doua.

Dar oricum ai lua-o, o rasnita electrica sparge boabe, deci e greu sa o faca in liniste. In plus, un motor puternic este mai eficient in majoritatea cazurilor, dar face mai multa galagie.  Cele mai silentioase sunt cele cu lama, ale bunicii  Smile  Altfel, tot la concluzia acelui clip ajungi, grosso moddo cam toate sunt la fel la acest capitol.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, manuala Kinu M47, nivelator Lelit PL121, IMS-uri,  Cafflano Kompresso in vacanta 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)