• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


Rasnita de cafea Honne by Hedone

Și eu.
 
Reply
Si eu inclin spre Honne, mi se pare cea mai buna varianta in momentul asta, chiar daca e putin mai incomod cu alimentarea cu boabe si este putin mai galagioasa...pana la urma calitatea macinaturii conteaza cel mai mult zic eu.
Expobar Brewtus IV, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM
 
Reply
Alimentarea devine foarte simpla daca se foloseste o micuta scafa de inox (trademark ideea by balloozzy), am testat la eveniment:

[Image: 1013719.jpg]
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
Mergeti fara retineri pe honne, este o rasnita buna, am avut ocazia sa o testez, o rasnita bine construita, o sa fiti foarte socati pentru ca este foarte compacta, insa foarte GREA!

In banii respectivi la rasnite noi, nu aveti nici o sansa sa luati ceva mai bun nici daca apelati la piata din Eu.
Bezzera Magica PID. Mazzer Kony E.
 
Reply
Topicul dedicat Black Coffee Friday Honne, il gasiti aici
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
[Image: 2liy1wy.jpg][/img]
 
Reply
Ce credeti? Dpdv al gustului in ceasca, ar merita un upgrade de la Ceado E5P la Honne cu costuri de cca 2300RON (pret Honne - vanzare Ceado)? Nu imi pasa de retentie, aspect, hopper, greutate, butoane, etc.
Expobar Brewtus IV - PID, Ceado E5P, Kinu M47, VST 18g ridged, Tamper dinamometric Concept Art.
 
Reply
Eu zic ca da
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig K30 Vario, Kinu M47
 
Reply
Eu am Honne și nu-mi pare rău.
Izzo Alex Duetto III, Honne Custome Build, Tamper Concept Art dinamometric, baza tampare Concept Art, VST 22g + VST 18g + VST 7g, V60, Cantar Hario,Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress
 
Reply
Eu le am pe ambele. Avantaj major la honne este manopera daca ai mai multe cafele simultan. La ceado, prefer folosirea cu boabe in hopper. Legat de gust, nu stiu ce sa zic. Am făcut niste pseudo teste împreuna cu Milan si diferențele de gust in blind le-as califica ca fiind minore - la rezoluția mea cel puțin. Nu ma bag sa apreciez diferența de pret, dar dupa doua zile cu honne de împrumut, am hotărât ca vreau indubitabil sa o cumpar Smile. Si de cam un an de cand o folosesc, nu imi mai prea bat capul cu eventuale upgrade-uri. Asta e cel mai relevant pt mine.
Bezzera Strega, Honne (stripped down)/Ceado E5P/Kinu M47, HUKY 500
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)