• Bun venit pe forumul Espressoman
Hello There, Guest! Login Register


Probleme extractie - gust amarui, culoare inchisa, crema putina

#1
Salut,

Am achizitionat recent un Gaggia Classic, o sita VST de 18g si o rasnita Vario. Pana acum nu am reusit sa obtin un shot dublu asemanator cu ce am vazut in multele filme postate pe net sau pe topicurile de pe softpedia. Am dozat intre 13 si 17 g si am crescut gradul de rasnire de la 4(stanga) 1(dreapta) pana la mijloc(stanga) 2(dreapta). Pe setarile mai fine si cu tampare normala(13kg) am blocat pompa chiar si 20s. M-a mirat aspecul asta avand in vedere ca cei cu Vario s-au mai plans in cateva randuri de faptul ca nu e suficient de fina cafeaua pe setarea cea mai fina. Abia azi, cand am ajuns la setarea mai mare si cu un dozaj de aprox 14g, am scos un shot de 60 ml in 30s . Gustul e un pic prea amarui pt preferintele mele, culoarea foarte inchisa iar crema cam 10% .Pucul era umed iar dusul era murdar de cafea. Defapt, cam toate shoturile pe care le-am facut pana acum au murdarit dusul si au ramas umede. Cafeaua folosita este Brazilia, prajita acum o saptamana(dupa spusele prajitorului) Anterior am folosit un blend de 50%Brazilia si 50% Ethiopia si un 100% Costa Rica cu rezultate asemanatoare. Mentionez ca am cumparat cafeaua din 2 locuri distincte din Brasov(Cafeteca si Magazinul de cafea)
Unde gresesc ?
Gaggia Classic, VST 18, Mahlkonig Vario
 
Reply
#2
Ai verificat presiunea de extractie?
Uite aici un tutorial din multele ce se gasesc pe Internet.
Rasnite: La Cimbali Junior, PeDe Dienes, BeHa, Leinbrock's Ideal
Espressor: Gaggia Evolution cu OPV si PID
 
Reply
#3
(21-09-2012, 15:00)Evolution Wrote: Ai verificat presiunea de extractie?
Uite aici un tutorial din multele ce se gasesc pe Internet.

Am citit de aceasta modare a presiunii de extractie dar momentan nu am facut nici o modificare avand espressorul de abia 10 zile. Ma asteptam sa pot obtine ceva decent pentru inceput fara nici o modificare. Asta sa fie problema ?
Gaggia Classic, VST 18, Mahlkonig Vario
 
Reply
#4
Tamperul este ok?
Cel mai probabil cafeaua este de vina. Eu am avut aceste probleme chiar cu boabe proaspat prajite. Insa trebuie pus mereu si gustul in ecuatie pt ca nu toate cafelele dau un espresso cremos, iar daca esti multumit de gust nu trebuie sa-ti bati capul mai mult decat trebuie pt ca nu vei obtine mare lucru in plus. Din pacate in cazul tau nici gustul nu e satisfacator asa ca da vina pe prajitor, spunandu-i exact problema. Noi cam asa procedanm cu prajitorii din B.
Nu stiu daca are legatura sau nu, dar acum o luna a intervenit pe softpedia un prajitor din BV cu o atitudine superioara si neprofesionosta, ceea ce poate ridica semne de intrebare...
Okayo si hadriano au trecut pe acolo si pot aduce completari.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#5
(21-09-2012, 15:08)Lyvyoo Wrote: Tamperul este ok?
Cel mai probabil cafeaua este de vina. Eu am avut aceste probleme chiar cu boabe proaspat prajite. Insa trebuie pus mereu si gustul in ecuatie pt ca nu toate cafelele dau un espresso cremos, iar daca esti multumit de gust nu trebuie sa-ti bati capul mai mult decat trebuie pt ca nu vei obtine mare lucru in plus. Din pacate in cazul tau nici gustul nu e satisfacator asa ca da vina pe prajitor, spunandu-i exact problema. Noi cam asa procedanm cu prajitorii din B.
Nu stiu daca are legatura sau nu, dar acum o luna a intervenit pe softpedia un prajitor din BV cu o atitudine superioara si neprofesionosta, ceea ce poate ridica semne de intrebare...
Okayo si hadriano au trecut pe acolo si pot aduce completari.

Multumesc pentru raspuns.

Tamperul este de 58 cu talpa metalica similar cu cel din imagine(difera culoarea manerului) si pare ok, [attachment=146]
Probabil voi face un test si cu cafeaua Sarkis din Bucuresti dupa ce termin punga de Brazilia. Am urmarit topicul despre cafea de pe softpedia si am vazut ca s-au experimentat niste blenduri interesante. Am vazut si aici ca exista un update cu ce sortimente se prajesc zilnic dar nu le-am gasit pe toate pe site. Voi cum faceti comanda?
Gaggia Classic, VST 18, Mahlkonig Vario
 
Reply
#6
Telefonic. Daca nu ma insel, ai nr de telefon in sectiunea de reduceri a blogului espressoman, la a treia pozitie.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#7
Presiunea de extractie, in cazul tau cam 3 bari in plus fata de cei 9normali, nu aduce decat nuante ale gustului, perceptibile dupa o anumita perioada de acomodare cu ceea ce inseamna cafea si espresso. Aceasta poate fi si de un an/doi, in functie de papilele fiecaruia... Si fara un blind test nu am incredere nici in aprecierile personale :-)
Deja teoretizam prea mult efectele unei cafele slabute... Incearca Sarkis, Papajacques, Ecuatorcafe, Florescu etc si revino cu o parere.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#8
(21-09-2012, 16:22)Lyvyoo Wrote: Presiunea de extractie, in cazul tau cam 3 bari in plus fata de cei 9normali, nu aduce decat nuante ale gustului, perceptibile dupa o anumita perioada de acomodare cu ceea ce inseamna cafea si espresso. Aceasta poate fi si de un an/doi, in functie de papilele fiecaruia... Si fara un blind test nu am incredere nici in aprecierile personale :-)
Deja teoretizam prea mult efectele unei cafele slabute... Incearca Sarkis, Papajacques, Ecuatorcafe, Florescu etc si revino cu o parere.

Am mai vazut un link la un video interesant pe forumul softpedia(nu mai tin minte pe care dintre cele 2 topicuri) in care cel care il facuse a coborat presiunea la inceputul extractiei prin eliberarea de abur. A deschis aburul cu putin inainte de a apasa butonul de extractie si l-a lasat cam 3 secunde. Nu stiu cat de functionala este metoda.
Gaggia Classic, VST 18, Mahlkonig Vario
 
Reply
#9
Era vb de presiunea de aburi nu de presiunea de extractie. Multe espressoare mai performante au manometre pentru ambele presiuni.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#10
(21-09-2012, 16:22)Lyvyoo Wrote: ... nuante ale gustului, perceptibile dupa o anumita perioada de acomodare cu ceea ce inseamna cafea si espresso. ..
Adevarul este ca @zenetic nu a precizat de cand bea espresso ci doar de cand are Classic-ul. Poate a baut doar espresso "botezat" prin diverse localuri sau cafea preparata prin alte metode.

@zenetic - Nu are nici un efect deschiderea robinetului de abur la Classic fara a porni pompa de apa.

Am mai vazut aici cum face Tex de pe grupul yahoo Gaggia, dar el deschide robinetul chiar inainte de a porni pompa, probabil pentru a elimina aerul/aburul acumulat in partea superioara a boilerului, apoi inchide robinetul. Poate astfel presiunea creste treptat si nu deranjeaza pucul de cafea.
Rasnite: La Cimbali Junior, PeDe Dienes, BeHa, Leinbrock's Ideal
Espressor: Gaggia Evolution cu OPV si PID
 
Reply
#11
(21-09-2012, 19:29)Evolution Wrote:
(21-09-2012, 16:22)Lyvyoo Wrote: ... nuante ale gustului, perceptibile dupa o anumita perioada de acomodare cu ceea ce inseamna cafea si espresso. ..
Adevarul este ca @zenetic nu a precizat de cand bea espresso ci doar de cand are Classic-ul. Poate a baut doar espresso "botezat" prin diverse localuri sau cafea preparata prin alte metode.

@zenetic - Nu are nici un efect deschiderea robinetului de abur la Classic fara a porni pompa de apa.

Am mai vazut aici cum face Tex de pe grupul yahoo Gaggia, dar el deschide robinetul chiar inainte de a porni pompa, probabil pentru a elimina aerul/aburul acumulat in partea superioara a boilerului, apoi inchide robinetul. Poate astfel presiunea creste treptat si nu deranjeaza pucul de cafea.
Espresso am inceput sa beau regulat in urma cu 2 ani la o cafenea(a unui prieten) care se afla in centrul civic din Brasov(Civic Cafe se numea pana acum 1 an). Dupa ce el a vandut afacerea acum 1 an am mai baut doar ocazional la Cafeteca. Nu stiu daca se poate considera asta experienta dar pot spune ca am o idee despre espresso iar ceea ce am obtinut acasa pana azi nu m-a satisfacut. Astazi insa(la cafeaua de seara) am inregistrat in sfarsit un progres. Dintr-o brazilia 100%, 14 g(pe cantar) am extras cam 60 ml in 25s (de la apasarea butonului) pe care am baut-o fara a simti nevoia de a adauga zahar sau lapte. Se spune ca Brazilia e o cafea dulce si extractia din seara asta mi-a dovedit asta.

PS. La aceasta ultima extractie pucul a iesit complet uscat si fara urma surubului de pe dus Smile
Gaggia Classic, VST 18, Mahlkonig Vario
 
Reply
#12
Felicitari!
Se pare ca ai baut-o cam tarziu, ca n-ai mai dormit noaptea Smile

Cum ai facut pana la urma, ai deschis robinetul de abur?
Rasnite: La Cimbali Junior, PeDe Dienes, BeHa, Leinbrock's Ideal
Espressor: Gaggia Evolution cu OPV si PID
 
Reply
#13
Evolution, din cate stiam, schema aia cu aburul zicea Tex ca o face la espressoarele modificate SPV, adica cele fara electrovalva. "Prime the boiler".. Nu?
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#14
Multumesc. Da, am baut-o destul de tarziu, pe la 7 si m-a tinut cu ochii cat cepele pana pe la 4 dar a meritat. Big Grin
Am pastrat fix aceleasi setari(14g, 25s, 60 ml) si am variat doar gradul de macinare(2 trepte fine in jos). La robinetul de abur nu am mai dat drumul.
Gaggia Classic, VST 18, Mahlkonig Vario
 
Reply
#15
(22-09-2012, 13:00)Lyvyoo Wrote: Evolution, din cate stiam, schema aia cu aburul zicea Tex ca o face la espressoarele modificate SPV, adica cele fara electrovalva. "Prime the boiler".. Nu?
"Prime the boiler" e cu totul altceva: umplerea initiala a boilerului.

Atunci cand boilerul ramane fara apa trebuie umplut inainte de a se incalzi, pentru a nu se deteriora/deforma boilerul sau arde rezistentele.
Asta se face deschizand robinetul de abur si pornind pompa, la inceput, cand apa este rece. Se face la espresoarele fara "3way valve" (Espresso, Evolution, Pure, etc.), deoarece acestea au o supapa la iesirea din boiler spre dus, ce impiedica iesirea aerului si intrarea apei.
Rasnite: La Cimbali Junior, PeDe Dienes, BeHa, Leinbrock's Ideal
Espressor: Gaggia Evolution cu OPV si PID
 
Reply
#16
Preparand cafeaua cu site nepresurizate (nu sunt VST) , obtin o crema mai "spectaculoasa" , mai abundenta dar de scurta durata . Dupa 2 min a disparut toata magia.

Atunci cand folosesc sita presurzata, "spuma"/crema este prezenta ceva mai mult timp.

Folosesc Gaggia classic, setat la 9 bari iar la portfiltru fara fund inca imi stropeste. Cafeaua este proaspata (prajita ieri -furnizor de incredere, recomandat de espressoman.ro) si macinarea este fina. Ar trebui sa cobor la 8,5 bari ? Pe un site specializat, am observat ca la un espresso folosit in cafenea , in momentul extractiei, manometrul indica 8 bari !
Gaggia Classic
 
Reply
#17
*pune te rog espressorul si rasnita la semnatura, ca sa ne fie mai usor!

Si coborarea presiunii e o varianta dar nu neaparat cu rezultate vizibile asa usor, cel putin la nivel de 1bar. Si oricum ai obtine nuante de gust nu tipuri diferite de curgere.

Problema ar fi ca nu trebuie sa lasi un espresso sa zaca 2min. E un sacrilegiu Smile

Ce furnizor de cafea si ce sortiment? Nu toate cafelele produc o abundenta extraordinara de crema. Sarkis Chocolate de exemplu, fiind prajita si ceva mai tare, va curge ca in pozele tari de la Miss espresso shot. Poate o alta cafea, de la Sarkis, Papajacques etc. va avea un gust foarte placut dar nu va mai avea asa de multa crema. Asta nu inseamna ca ai probleme de extractie neaparat ci ca soiul ei si gradul de prajire nu permit mai multa cremozitate.

Ce poti face acum este sa incerci o jonglare cu gradul de macinare si dozarea. Adica du-te mai spre fin cu rasnita, foarte putin si eventual creste timpul de curgere spre 30 de secunde, pastrand acelasi gramaj. Sau poti pastra timpul de 25 si maresti doza la 15.5-16g. Pur si simplu, trebuie sa experimentezi diferite cafele la diferiti parametri, pana scoti ce e mai bun din fiecare. Esential este sa fii constient ca nu toate cafelele vor livra un rezultat identic.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#18
Zici ca dupa 2 minute crema dispare ?
Un espresso este o bautura care se face repede ( max 30 sec ) si se bea la fel de repede . In 10-15 sec de la extractie gustul incepe sa se modifice . Dupa acest interval schimbarea gusului este si mai accelerata .
Chiar daca frige putin incearca sa bei un shot asa cum trebuie , adica bea un pahar cu apa inainte ( curata si deschide papilele si le pregateste pentru invazia de arome ce va urma ) dupa care bea lichidul din ceasca din cat mai putine sorbituri iar inainte de a-l inghiti plimba-l prin gura si savureaza-l .
Crema dureaza suficient cat sa te delectezi asa cum trebuie de un shot de espresso , iar un shot este un shot indiferent din ce este si se bea ca atare , rapid , il dai pe gât .
In legatura cu stopitul , ce gramaj folosesti , in ce sita , cat tampezi , cat de fin macini , ce rasnita folosesti ? La acest fenomen contribuie mai multi factori . Posteaza mai multe detalii .
LaMarzocco GS/3-AV
K30 Vario
Kinu M68
Hottop P
 
Reply
#19
Da, cafeaua este Sarkis Chocolate livrata chiar azi. Am luat si sortimentul Sweet. E-X-C-E-L-E-N-T -E !
Am avut surpriza sa gasesc in momentul comenzii un interlocutor deosebit agreabil , care "m-a citit" imediat ca am comandat in urma lecturilor de pe acest forum. Mi-a propus sa imi exprim parerea despre aceste sortimente, aici la dvs. pe forum.

Stiu ca am nevoie de o rasnita adecvata, pentru moment folosesc una "clasica" dar strang banuti pentru o Vario.
Chiar si asa, dupa ce am ajuns la 9 bari, ceea ce face espresorul este un fabulos.

Voi modifica gradul de macinare si dozarea.

Citindu-va sfaturile/recomandarile privitoare la preparare si degustare ma simt rusinat de felul in care eu stiam ca trebuie sa savurez aceasta bautura numita cafea espresso. Despre preparat ce sa mai zic. Insa vreau sa invat !


Sincer, gramajul il stabilesc "dupa ureche" .Tamper-ul folosit - Motta. Sitele le-am achizitionat de la mag-pro ( 7 si 14 g) precum si un portfiltru fara fund care avea o sita incorporata ceva mai mare de 14 g. Ultimul produs imi da batai de cap , adica face crema frumoasa dar nu curge asa, elaborat ca si o ciocolata ci pe la jumatatea extractiei stropeste. Iar pucul rezultat este uscat, nu umed sau mocirlos. Cand golesc sita , aceasta se goleste in totalitate.

Cestile in care prepar cafeaua au vre-o importanta ? Portelan(Julius Meinl) vs Arcopal (sticla fumurie by Metro).
Gaggia Classic
 
Reply
#20
Sunt foarte importante si cestile, desigur. Toate detaliile le ai in topicul dedicat. Poti pune acolo eventuale intrebari.

Inteleg in final ca nu ai o rasnita normala ci una cu elice ca alea de pe vremuri?
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#21
(19-10-2012, 11:30)Lyvyoo Wrote: Sunt foarte importante si cestile, desigur. Toate detaliile le ai in topicul dedicat. Poti pune acolo eventuale intrebari.

Inteleg in final ca nu ai o rasnita normala ci una cu elice ca alea de pe vremuri?

Asa este, rasnita este cu elice. Obtin rezultate relativ bunicele. Pana la rasnita Vario mai este o cale de 2-3 luni ,asa ca ma descurc cu ce am momentan.

Azi am macinat foarte fin si am obtinut un ristretto, insa am constatat ca prefer cafeaua preparata ceva mai lunga, adica un espresso . Crema este prezenta, bogata dar procesul de evaporare este accelerat.

Urmarind cu atentie prepararea cafelei, am mai invatat ceva.
Gaggia Classic
 
Reply
#22
Atunci e clar. Pana una alta, e greu sa ne pronuntam pe partea de probleme de extractie daca detii o rasnita improprie pentru espresso. Incearca totusi sa respecti regulile generale citite aici sau pe topicul de pe Softpedia (In cautarea espresso-ului perfect) si ceva ceva tot o sa-ti iasa. Pe langa volatilizarea uleiurilor aromatice la viteza imensa de rasnire a acelei rasnite, din pacate nici nu ai o uniformitate si un control pe trepte sau stepless al macinaturii.

Sper ca nu faci confuzia pe care o faceam eu candva. Pentru exactitate:

Ristretto inseamna ca din 7g sa obtii 15-17ml de lichid cremos sau in cazul double ristretto, din 14g sa obtii 30-38ml de crema. Aici cele 25 de secunde nu mai sunt valabile.

Espresso inseamna ca din 7g sa obtii 30ml. Double espresso (doppio) inseamna sa obtii 60ml din 14g de cafea. Totul in 25 de secunde.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#23
In privinta produsului finit, aveti mare dreptate: ristretto l-am obtinut intr-un timp mai lung, cu o curgere mai lenta, cremoasa. In 25 sec mi-a iesit putin peste jumatate dintr-un espresso , iar espresso in 25-30 secunde, 30 respectiv 60 ml lichid gustos. Crema/spuma prezenta pufoasa de mai scurta durata.
Gaggia Classic
 
Reply
#24
Am incercat din nou cu o macinare fina, atat cat am reusit sa controlez rasnita cu elice.

Rezultatul : 2 ristretto, desi eu aveam de gand sa obtin 2 espresso ! Asa ca am preparat in cele din urma 2 capucino ! Curgerea inceata, cremoasa. Gradul de macinare este decisiv in obtinerea rezultatului final. Cel putin in cazul meu.
Gaggia Classic
 
Reply
#25
Asta tot sustinem si noi. Espressorul este doar accesoriul rasnitei Smile
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#26
Primul espresso si prima cafea cu lapte : trebuie sa spun ca mi-a luat ceva timp sa pornesc rasnita... Nu am infiletat cosul de cafea cum trebuie, adica sa faca click in sensul acelor de ceas. Nu stiu cat de bine am reusit dar mi-a placut aroma si mai ales taria. Dupa primul espresso in portafiltru puteam sa pescuiesc. A doua oara a durat mai mult pana a inceput sa curga in ceasca, cca 10-11 secunde.De data aceasta pucul din portafiltru a fost beton armat Sad Am fost incantat de cum a iesit laptele Rolleyes . Sambata si duminica am sa termin (sper) juma' din cafea(500gr.)

[img][Image: 20130118_181309.jpg][/img] [Image: 20130118_184255.jpg]
BZ10S PM//VH*Mahlkönig//15&18 Ridgeless*VST//PF naked//T.d.Concept-Art//man at work
 
Reply
#27
Ai grija la cantitatile de cafea. Jongleaza intre 14 si 15g pentru 60ml de lichid in 25 de secunde.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#28
Smile 
Salut din nou,

Am tot incercat in aceste zile sa scot si eu un shot de espresso dar nu-mi prea iese acea crema pe care o vad pe youtube (in general).

Cafeaua este buna, nu este amaruie sau cel putin nu-mi dau eu seama. Am baut si amaruie de la masinariile din coltul strazii dar a mea este mult mai buna.

Treaba e ca la inceput are tentativa de crema maronie dupa care...iese cafea neagra...dar buna la gust

Folosesc sita nepresurizata, nu stiu cate grame dar nu conteaza, nu este VST sau Synevo, este ceva bonus (vreo 35 de lei) de la magazinul de la care am luat espressorul.

Ca idee:
- incerc sa presez cafeaua cu aprox 20 Kg forta (masurat forta la brand...Big Grin)
- am vazut ca apa curge uniform din espressor deci nu acolo sunt probleme
- am tot incercat diverse tipuri de finete la macinarea cafelei dar nici cum nu vrea (in weekend o sa fac un film cap coada)

Am incercat initial cu o cafea de 2 lei (mai precis 3 lei suta de grame) foooooarte proasta (mirosea urat) si cu acea cafea reuseam sa fac crema sau era mai degraba spuma ca disparea imediat
Cu cafeaua luata de la papa jacques nu-mi iese...

Incep sa ma dau batut...
Gaggia Evolution + Lelit PL043MM + Tamper home made (Inox)
 
Reply
#29
Incearca sa duci rasnita mai spre fin si apasa cu tamperul mai putin, undeva la 13 kg forta. Porneste de la un mod in care blochezi espressorul din cauza finetii rasnirii si du-te usor, usor spre cele 25 de secunde magice, tampand constant si folosind acelasi gramaj (de 14g). Sita nepresurizata parca aveai. Daca imi amintesc eu bine, ai deja cam trei saptamani de la prajirea respectivei cafele si atingi cam maximul de valabilitate pentru obtinerea acelor shot-uri cremoase. De exemplu eu am acum noua Columbia de la Papajacques si imi ies shot-uri destul de cremoase. Dar e prajita saptamana trecuta. Pana sa te dai batut schimba gramaje, schimba prajitorii, schimba modul de tampare, schimba stilul de a privi un shot doar dupa crema pe care o face si nu dupa gust.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#30
(18-02-2013, 23:32)Lyvyoo Wrote: schimba stilul de a privi un shot doar dupa crema pe care o face si nu dupa gust.

Valabil pentru toti cei care sunt la inceput de drum Smile
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)