14-06-2016, 11:02
Prajitorul este un melitta aromarost rebranduit (varianta 230v , luat de pe ebay pret 57$ + 40 transport )..in principiu un "popcorn maker" gandit din fabrica pentru prajit cafea (2 avantaje ..are colector de chaf si control direct pe ventilator si implicit pe temperatura).
Pentru racit boabele am facut o jucarie diy (sita-picioruse-vent 140mm) alimentata la un incarcator de masina de tuns (poate fi folosit orice din zona 12v) rezultatele ok , in 10-15 sec deja e suficent de rece sa o pot amesteca cu mana.
De prajit am prajit 80g , FC min 13, eliminat 13-40. Rezultat :
Pentru racit boabele am facut o jucarie diy (sita-picioruse-vent 140mm) alimentata la un incarcator de masina de tuns (poate fi folosit orice din zona 12v) rezultatele ok , in 10-15 sec deja e suficent de rece sa o pot amesteca cu mana.
De prajit am prajit 80g , FC min 13, eliminat 13-40. Rezultat :
Gaggia Clasic / La Pavoni ZIP / Melitta Aroma Roast