• Bun venit pe forumul Espressoman
Hello There, Guest! Login Register


Prajitorul Kaldi

#1
Vi-l prezint si pe Kaldi , care desi nu are racire, pretul ( + transport, TVA si taxe 0) il face, cred eu, destul de atractiv. Ce credeti?
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Brikka|Aero Press|Anfim Lusso|Kinu M47F|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#2
Frumusel si cam atat .
Faptul ca are nevoie de o butelie ( sursa de gaz ) il face mai greu de utilizat acasa .

Dupa pererea mea , raportul pret , calitate , usurinta in exploatare , calitatea prajirii la prajitorului Gene este greu de egalat .
Elegant ,ergonomic , compact , fiabil .

Cu totii am vazut din posturile lui Cosmin N , Serban G , ale tale , ... , ca putina practica dublata de interes si pasiune sunt singurele adaugiri de care are nevoie acest model pentru a da utilizatorului satisfactii mari .

Am vazut aici : http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=home...=100&rt=nc. o multime de modele , de variatii pe aceeasi tema dar raman la PAREREA MEA ( deocamdata ) .
LaMarzocco GS/3-AV, K30 Vario, Kinu M68, Hottop P
 
Reply
#3
Multumesc pentru pareri. Daca e sa reprosez ceva la Gene, e faptul ca nu are un termometru pentru BT, dar o voi rezolva intr-un fel, nu stiu insa cu cata acuratete va fi ea masurata. Se pare ca upgrade-ul lui Gene Cafe este Hottop.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Brikka|Aero Press|Anfim Lusso|Kinu M47F|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#4
(31-10-2014, 14:53)baloozzy Wrote: Multumesc pentru pareri. Daca e sa reprosez ceva la Gene, e faptul ca nu are un termometru pentru BT, dar o voi rezolva intr-un fel, nu stiu insa cu cata acuratete va fi ea masurata. Se pare ca upgrade-ul lui Gene Cafe este Hottop.

Termomertul acela in boabe cred ca este cam ca default-ul de la PID ( diferenta de temperatura a apei din boiler fata de cea din grup ) .
Odata reglata asa ramane , in acelasi spatiu de lucru , daca temperatura exterioara nu se modifica simtitor .

La prajire cred ca daca urmaresti evolutia boabelor in timp , in aceeasi curba de temperaura a aerului din cuptor , daca ai o cantitate constanta de boabe si daca temperatura mediului in care folosesti cuptorul nu se modifica simtitor nu cred ca este atat de importanta BT -ul de care vorbesti

Cam multi de daca insa noi stim despre ce aste vorba si , la fel , stim ca nu sunt greu de urmarit si de indeplinit aceste conditii .
De asta si aparatul cere mai putini bani !
El face o parte din munca si operatorul pe cealalta . Se imparte munca se impart si banii , iar o parte raman in buzunarul utilizatorului .Huh

Hottopul este mai pentru lenesi , iar lenea se plateste ! Blush
Solicita mai multa munca si atentie la inceput , dupa care , odata ce utilizatorul a stabilit ca un rezultat il satisface , nu are decat sa apese un buton , sa memoreze drumul parcurs pana la rezultat si sa dea mai tarziu " copy paste " , pentru a reproduce prajirea care i-a placut . Tongue

Parerea mea !
LaMarzocco GS/3-AV, K30 Vario, Kinu M68, Hottop P
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)