Hello There, Guest! Login Register


Prajitoria Mabo - reducere 15%

#61
Abantu e baza, a fost de la inceput. Big Grin QED
[Image: FvAu845.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml
 
Reply
#62
Salut, daca incerc sa comand de pe Firefox imi crapa cu Cererea catre interfata de plati a fost facuta printr-o metoda inadecvata! dupa ce apas pe Trimite comanda. Merge din Chrome.
Lelit PL41TEM - Kinu M47
Chemex 6cup - Bialetti Moka - V60 - Aeropress - Comandante 
 
Reply
#63
Dragilor,
n-am mai scris de multa vreme pe forum si a venit momentul sa fac cateva anunturi.
Cel mai important este ca am adaugat in programul cafeaua lunii si o cafea din colectia rarities, luna aceasta avem Ethiopia Suke Quto cu 15% discount, Honey si Ethiopia Negele Gorbitu, natural anaerobic cu 20% discount.
Din Ianuarie, ambele cafele (cea din colectia single origin si cea din rarities) vor avea discount 20%. Acest discount nu se cumuleaza cu codul de discount pentru forum de 15% wcrc19, asa ca nu-l fortati sa nu se rupa.

Si acum in ordinea numerelor de pe tricou:

1. Am readus Costa Rica El Cabuyal, cea cu gust de scortisoara si turta dulce. Din pacate am prins o cantitate f mica, avem doar 43 de pungi. O sa prajim maine, pe 15 Decembrie si mergem pe principiul primul venit primul servit.
https://www.mabo.coffee/el-cabuyal-costa...itate.html

2. Am primit stocul nou de Honduras Finca El Puente, detinuta de Marysabel Caballero si Moises Hererra, care au castigat Cup Of Excellence 2016 in Honduras. Am luat anul acesta aceeasi cafea procesata natural si prin spalare, pentru a evidentia modul in care se modifica gustul unei cafele doar prin procesare. Cafelele se vand separat sau intrun pack de 2 pungi cu pret redus.
https://www.mabo.coffee/el-puente-hondur...itate.html
https://www.mabo.coffee/el-puente-hondur...itate.html
si pack-ul:
https://www.mabo.coffee/pack-el-puente-h...itate.html

3. Am introdus o cafea prajita special pt espresso, Brazil Daterra Sunrise, natural. Este prima din gama noastra (in afara de blend) cu profil de prajire de espresso, restul fiind prajite omniroast. Prajind aceasta cafea de espresso, in gandul nostru au stat espressomanii care beau espresso, nu cei mudblood care beau si filtru!!!
https://www.mabo.coffee/daterra-sunrise-...itate.html

4. A doua cafea de la ferma Daterra din Brazilia face parte din colectia lor Yellow Bourbon, o cafea foarte dulce (aspect care provine din varietalul Bourbon) care se preteaza pentru orice metode de extractie. Ni s-au parut f bune cafelele de la Daterra anul asta si am decis sa lucram doar cu ei pt Brazilii.
https://www.mabo.coffee/daterra-brazil-y...itate.html

5. A treia cafea de la ferma Daterra din Brazilia face parte din colectia Mabo Rarities si este o varianta de luat in seama pt cei care nu vor sa consume foarta multa cofeina. Contine 2 varietaluri (Laurina si Aramosa) care in mod natural dezvolta doar 30% din continutul de cofeina al soiului Arabica. Nu este o cafea decofeinizata, cititi mai multe in descrierea cafelei pe site.
https://www.mabo.coffee/daterra-brazil-l...itate.html

6. Am adus Colombia El Paraiso, ferma celebrului inovator in domeniul procesarii, Diego Samuel Bermudez. Este un lot cu o hiperprocesare in 9 pasi, care a dus la o explozie de arome in ceasca indiferent de modul de extractie.
https://www.mabo.coffee/finca-elparaiso-...itate.html

7. O cafea noua in portofoliul nostru, El Salvador El Carrizal, cu o procesare naturala a varietalului Pacas, o mutatie a Bourbon-ului descoperita chiar in El Salvador de catre familia Pacas (stiu, socant ). Initial am luat acest El Salvador pentru a face un profil de espresso, dar atat de surprinzatoare a iesit aciditatea incat am decis sa-l pastram in categoria de prajire omni, fiind excelenta pt orice metoda de extractie.
https://www.mabo.coffee/el-carrizal-el-s...itate.html

8. Si ultima noutate, am reusit sa gasim si am adus decaf in portofoliu. Cererea este foarte mare pe acest tip de cafea dar totodata e si foarte greu de gasit un decaf bun. Cafeaua este din Guatemala si este decofeinizata prin procesul natural Swiss Water. O varianta f buna insa recomandam LowCaf-ul de la Daterra daca nu exista nicio interdictie medicala referitoare la cofeina.
https://www.mabo.coffee/acatenango-guate...itate.html
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe
 
Reply
#64
Salutare tuturor, de la ultima postare a lui Bogdan Georgescu (sau BÓ, cum a inceput lumea sa-i spuna), a trecut un an. Smile Acum ca m-am alaturat forumului, vom incerca sa fim mai activi decat cu o postare pe an.

Asadar, incep cu un mic update legat despre cafele lunii Decembrie care beneficiaza de -20%:

- Single Origin: Finca Villa Galicia, El Salvador - un microlot red bourbon fermentat natural:
https://www.mabo.coffee/finca-villa-gali...itate.html

- Rarity: Garse Yirgacheffe, Ethiopia - tot microlot, fermentare natural anaeroba:
https://www.mabo.coffee/garse-ethiopia-n...itate.html 

La toate celelalte cafele din site se aplica reducerea de 15% cu codul special espressoman WCRC19, iar cele mai recente single-uri sunt Mirante Cairo Lucio Cardoso‚ o Brazilie anaerbica si aceasta Ethiopie spalata ce poarta numele fostului campion mondial la alergare, Haile Gebrselassie.

Avem update si la Decaf: Chévere Cauca din Columbia este decofeinizata cu trestie de zahar (sugarcane)
https://www.mabo.coffee/chevere-cauca-co...itate.html 

Enjoy!
Marius @ MABÓ
 
Reply
#65
Salut, la blendul Abantu se mai aplica 15% din pretul deja redus de pe site?
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 
 
Reply
#66
(08-12-2022, 17:58)dragos.stoian Wrote: Salut, la blendul Abantu se mai aplica 15% din pretul deja redus de pe site?

Salut Dragos, la cafelele care sunt deja reduse in site nu se aplica extra discount prin codul espressoman.
Abantu este in continuare cu 15% reducere, prin urmare nu se pot aplica 2 reduceri.

https://www.mabo.coffee/abantu-espresso-...itate.html

Numai bine,
M.
Marius @ MABÓ
 
Reply
#67
Salutare,

spuneam intr-o postare anterioara pe threadul cu discount-ul oferit pe site-ul mabo.coffee ca voi incerca sa postez ceva mai des decat colegul bogdan_geor atunci cand sunt chestii ce pot fi de interes pt voi toti.

Am pornit de cateva zile o noua campanie de sarbatori, oferim cadou o jucarie de calitate la cumparaturi de peste 350 de lei. Sigur se gaseste oricand un copil caruia sa-i dati o jucarie simpatica.  Smile

Sunt 4 categorii de varsta: 0-1 ani, 1-3 ani, 3-6 ani, 6-9 ani (la check-out se afiseaza optiunile din care sa alegi categoria). Stocul disponibil este de aprox 60 jucarii din fiecare categorie, insa, deja observam ca cele de 6-9 ani sunt cele mai solicitate, in cateva zile se vor epuiza.

Sarbatori aromate si un 2023 plin de cafele bune!
M. 

[Image: 6iD3Oeel.png]
Marius @ MABÓ
 
Reply
#68
Hello, tuturor!

Azi, 14 Feb, de ziua lui Valentin, ca tot se poarta cu dragoste, avem o promotie speciala cu 25% discount pentru Lalita Megasari - orange bourbon cu procesare naturala anaerobic. 

Reducerea e direct aplicata, codul wcrc19 ramane in continuare activ la toate celelalte produse, insa nu se cumuleaza reducerile.

Zi cu spor si cafea buna!

 
[Image: rY0C5il.png]
Marius @ MABÓ
 
Reply
#69
Salutare, codul de discount este oare aplicabil si in magazinul fizic? Nu de alta dar sunt pe final de boabe si pana s-ar degaza o cafea comandata acum ar fi cam mult 6 , sau este posibil sa mi se livreze dintr-un batch prajit anterior?
Espresso:Stone Mine & Timemore Sculptor 078S/ Felicita Arc
Brew: Kinu M47 classic 
 
Reply
#70
Nu cred că au cafea mai veche de o săptămână, mi-a zis odată Bogdan la un festival "prefer să se degazeze la tine acasă decât la mine pe raft".

De la momentul comenzii cu livrare în cafenea până la confirmarea pe mail că poate fi ridicată cel mai scurt timp a fost 45 de minute, dar pentru o colegă a fost 15 minute.

Deci este rezonabil să te duci la ei și să te uiți la ce au pe raft, faci comandă online, ceri o cafea, și până o bei se procesează comanda online.

Chiar mă gândeam să intru odată și să cumpăr la întâmplare punga cu cea mai veche dată de prăjire, dar mă tem că va fi decaf.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)