Espressoman Administrator
Posts: 12.606
Joined: Mar 2012
Bucuresti
La cererea unor useri care nu vor sa fie activi pe forum
va intreb eu: a folosit cineva lapte vegan pentru capuccino? Cu ce rezultate? Am vazut ca poate iesi crema / spuma din multe feluri de lapte (migdale, soia, susan etc.) dar un gust mai ok l-ar avea cel de caju, zic unii.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman infocat
Posts: 435
Joined: Jan 2015
sibiu
Condiția este sâ aibă 3% proteine. În compoziție
Quamar Q13 E, Bezzera Strega
Bodum Bistro French Press, Hario (concediu si la munca)
Espressoman fresh
Posts: 1
Joined: May 2015
Bucuresti
22-05-2015, 11:26
(This post was last modified: 22-05-2015, 11:34 by Randi.)
(21-05-2015, 17:42)Vladislav Wrote: Condiția este sâ aibă 3% proteine. În compoziție
Se pare ca laptele de caju ar avea multa proteina, conform etichetei nutritionale din
reteta de lapte caju.
Trebuie sa aiba minim sau maxim 3%?
Espressoman infocat
Posts: 435
Joined: Jan 2015
sibiu
(22-05-2015, 11:26)Randi Wrote: (21-05-2015, 17:42)Vladislav Wrote: Condiția este sâ aibă 3% proteine. În compoziție
Se pare ca laptele de caju ar avea multa proteina, conform etichetei nutritionale din reteta de lapte caju.
Trebuie sa aiba minim sau maxim 3%?
Minim 3 , conținutul in proteine este o condiție esențială pentru frotare .
Quamar Q13 E, Bezzera Strega
Bodum Bistro French Press, Hario (concediu si la munca)
Espressoman infocat
Posts: 36
Joined: Dec 2014
Timisoara
Laptele de soia face spuma ok ... dar crema nu mi-a iesit... poate si tehnica mea e devina
Lelit PL41TEM + Lelit PL043MMI + Ascaso Precision Competition Filter 57mm + Tamper LELIT PL 100