• Bun venit pe forumul Espressoman
Hello There, Guest! Login Register


Lapte vegan pentru capuccino

#1
La cererea unor useri care nu vor sa fie activi pe forum  Smile va intreb eu: a folosit cineva lapte vegan pentru capuccino? Cu ce rezultate? Am vazut ca poate iesi crema / spuma din multe feluri de lapte (migdale, soia, susan etc.) dar un gust mai ok l-ar avea cel de caju, zic unii.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#2
Condiția este sâ aibă 3% proteine. În compoziție
Quamar Q13 E, Bezzera Strega
Bodum Bistro French Press, Hario (concediu si la munca)
 
Reply
#3
(21-05-2015, 17:42)Vladislav Wrote: Condiția este sâ aibă 3% proteine. În compoziție

Se pare ca laptele de caju ar avea multa proteina, conform etichetei nutritionale din reteta de lapte caju.
Trebuie sa aiba minim sau maxim 3%? 
 
Reply
#4
(22-05-2015, 11:26)Randi Wrote:
(21-05-2015, 17:42)Vladislav Wrote: Condiția este sâ aibă 3% proteine. În compoziție

Se pare ca laptele de caju ar avea multa proteina, conform etichetei nutritionale din reteta de lapte caju.
Trebuie sa aiba minim sau maxim 3%? 

Minim 3 , conținutul in proteine este o condiție esențială pentru frotare .
Quamar Q13 E, Bezzera Strega
Bodum Bistro French Press, Hario (concediu si la munca)
 
Reply
#5
Laptele de soia face spuma ok ... dar crema nu mi-a iesit... poate si tehnica mea e devina
Lelit PL41TEM + Lelit PL043MMI + Ascaso Precision Competition Filter 57mm + Tamper LELIT PL 100
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)