• Bun venit pe forumul Espressoman
Hello There, Guest! Login Register


La Cimbali

#1
De cand cu expressoarele mai nou ma uit la ele prin baruri si cafenele, la aparatura folosita. Prin periplul din Italia am avut un soc cand peste 80% din aparatele de acolo sunt La Cimbali. Huh  

L-am intrebat intr-un final pe un barista ce e cu brandul asta si mi-a zis ca ptr ei pe zona comerciala doar La Cimbali, La Marzocco si Rancilio sunt singurele care se ridica la nivelul asteptarilor. Am citit pe net cam tot ce am am gasit important si intr-adevar sunt top in domeniu.

Nu stiu cati folosesc prin RO La Cimbali, probabil pretul mare fiind un impediment, dar as fi interesat sa aud pareri de la utilizatori casnici sau nu numai, ca sa imi fac o parere, din exploatarea lor, vis-a-vis de ele.
 
Reply
#2
Sa discutat recent de o rasnita de bar care se dadea cam pe nimic pe olx, de fapt mai mult s-a vorbit de vanzator, care parca era dusmanul ei Smile Poate cine a cumparat-o ne poveste cum se prezinta... Smile
http://olx.ro/oferta/rasnita-profesional...2662b9e9c2
 
Reply
#3
Salut,

Eu am un Cadett SH si sunt multumit de el.

Singurul lucru care nu imi place e dozatorul, dar ma gindesc sa il modific.
Vibiemme Domobar Lever, Mazzer Super Jolly, Tamper Motta, ex.Gaggia Espresso Pure, ex.La Cimbali Cadet
 
Reply
#4
D-astia gasimTongue . Se cauta unul nemultumit.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Brikka|Aero Press|Anfim Lusso|Kinu M47F|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#5
Nu prea au ce sa comenteze utilizatorii casnici despre La Cimbali caci italienii in cauza produc scule profi si de obicei foarte scumpe. La fel si Rancilio sau La Marzocco. Dar nu trebuie sa te limitezi doar la astea 3 marci daca vrei sa deschizi o cafenea. Sunt mult mai multe. Si oricum, daca ai o rasnita buna in bar si cafea proaspat prajita, e foarte greu sa faci vreodata o diferenta in ceasca, in calitate de om normal, intre ce ti-a produs un La Spaziale S1 Dream de max. 2000E si un La Cimbali M100 de 8-10.000E.Fara sa mai spun ca o cafea de brand cunoscut va fi mai naspa pe La Cimbali decat o proaspat prajita buna pe un Gaggia Classic, Rancilio Silvia, Lelit etc.

De precizat si ca multe nume foarte mari nu isi bat capul sa faca espressoare mici casnice la standardele pe care le aplica pe cele de bar, si chiar obisnuiesc sa delege productia altora, ei venind cu marca.

Si inca un aspect, batalia in piata se da pe modele nu neaparat pe marca in general. Nu comparam La Cimbali cu Dala Corte la modul global, ci modelul X cu modelul Y.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)