• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


Hotspot

#1
Ceva s-a intamplat in softul forumului caci am vrut sa sterg (din telefon) ceva legat de mutarea unui topic si s-a sters intreg thread-ul vechi. Incerc sa vad ce optiuni de recuperare am. Sorry!
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#2
Azi nu le mai merge email-ul, dar site-ul da...

Chiar si pe site daca incerc trimiterea unui mesaj, primesc...

SCRIE-NE UN MESAJ
Email server problem
Email server problem
 
Reply
#3
Ultima oara cand am vorbit cu Victor a spus ca el s-a retras din treaba asta cu prajitoria si va sta mai mult prin Rusia / Moldova cu alte business-uri ale holding-ului...  Probabil nu mai are cine sa se ocupe cum trebuie de site. Confirm si aici ca nu mai sunt valabile reducerile pt espressomani, unul din motivele frecvent invocate fiind ca suntem mult  prea pretentiosi in pentru cateva  pungulite cumparate de la ei... Eu zic sa ramanem la fel de pretentiosi si in viitor, caci doar asa va creste calitatea cafelei pe care o cerem.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#4
mda, mesajul de azi, la care am incercat sa dau un reply, a fost de la un nume nou: alin.lepadatu@hotspotcoffee.ro Confused
 
Reply
#5
Asta explica oare ultima cafea luata de la ei ? Una e Burundi, alta Etiopia. Niciuna nu seamana la gust cu ce am mai luat pana acum.
[Image: A0m4bHb.jpg]
Cam asta e ultima livrare de la Hotspot.
Lelit pl 41TEM+Lelit 43 MMI
 
Reply
#6
superb aspectul boabelor din dreapta Smile
m as hazarda sa spun ca au fost sarje prajite inconsistent si apoi amestecate intre ele pt uniformizare. bafta la baut Smile
Expobar Brewtus IV | Ceado E37s | Comandante | VST 18/20g | BULLET R1
 
Reply
#7
Va urmaresc asa din umbra, de mai mult timp, fiind barista. Vreau sa va confirm ca si pentru cafenele, Hotspot au acelasi tip de boabe urite ca in poza din dreapta, cu multe boabe negre, care amarasc si mai mult expressoul. Biine, ca omul isi pune 3 linguri de zahar si nu simte, e altceva, dar sa stiti ca in Bucuresti au inceput sa fie oamenii din ce in ce mai educati. Pe voi nu stiu cat va doare treaba asta, ca va cumparati acasa... Dar cand trebuie sa spui despre asa ceva ca e cea mai buna cafea din univers, ca sa atingi target de 300 de milioane vanzari fara de care nu iti iei salariu (la ei la cafenea pe la Victoriei), cu atata concurenta in jur ca si cafenele bune, atunci doare mai tare, la buzunar ca ai muncit ca fraierul pe doi lei. Daca nu ma credeti, veniti sa va angajati ca tot vin si pleaca angajatii.  Va spun, de cand a plecat Alex Niculae si cu Paul (ii cunosc pe baieti), cafeaua n-a mai avut nicio legatura (am lucrat in alta cafenea care lua de la ei si inainte si dupa plecare). Poate intr-o zi Alex va deschide ceva, ca tot se aud zvonuri.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)