• Bun venit pe forumul Espressoman
Hello There, Guest! Login Register


Hasbean 2016

#1
aveam de gand sa comand ceva de pe Hasbean si citisem p-aici numai de bine de Colombia Finca Santuario Galpon Typica 2012. Din pacate suntem in 2016 si nu vad sa mai fie disponibila. acum vad COLOMBIA FINCA LA CHORRERA.

A mai comandat cineva recent de la Has Bean? Poate face niste recomandari / review-uri?
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario Home,Tamper Concept Art dinamometric, baza tampare Concept Art
 
Reply
#2
Si eu eram curios sa vad raspunsuri dar se pare ca de ceva vreme incoace nu prea se mai comanda de la Has Bean. Un motiv ar fi costurile ridicate de transport. Un altul, din ce in ce mai plauzibil, oferta locala de cafea proaspat prajita, in multe cazuri si de calitate.
Gaggia Classic, Bialetti Moka Express, Ibric turcesc, Porlex Mini Mill, Ascaso I steel i 1, tamper Concept-Art
 
Reply
#3
Nu cred ca in momentul de fata mai exista motive sa faci neaparat un efort suplimentar ca sa comanzi de la Hasbean. Stilul acela light de prajire in espresso a fost adoptat de multi dintre prajitorii din Romania, iar cafele de specialitate se aduc si aici. Oricand pot gasi n sortimente peste ce am baut de la Hasbean. Doar ca recoltele se schimba si ele de la an la an, deci nu poti vorbi chiar asa general despre prajitorii si cafele. Insa daca ai buget si ocazie, cu siguranta merita sa faci cunostinta constant cu cat mai multe prajitorii. Este unul dintre motivele pentru care nu prajesc acasa, caci mai mult de 1kg din aceeasi cafea de la celasi prajitor, nu imi amintesc sa fi baut vreodata.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#4
Valabil si pentru mine care prajesc acasa, ba chiar cred ca mai mult de 500g dintr-o combinatie sortiment/vanzator nu am consumat vreodata Smile
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)