• Bun venit pe forumul Espressoman
Hello There, Guest! Login Register


Ghirardelli

#1
Aveti idee daca in Bucuresti gasesc sa cumpar ciocolata pudra Ghirardelli care se presara peste cappuccino?
 
Reply
#2
(30-08-2016, 11:59)raduwrc Wrote: Aveti idee daca in Bucuresti gasesc sa cumpar ciocolata pudra Ghirardelli care se presara peste cappuccino?

Daca nu vei gasi sa nu-ti para rau.

Un cappuccino preparat corect, din cafea proaspata si o crema fina, nu va avea nevoie de niciun fel de artificiu.
Acea pudra nu ar face decat sa schimbe gustul preparatului si sa-l indeparteze de realitatea unei bauturi bine executate.
Lichidul din ceasca trebuie sa fie dulceg, aromat si sa poarte amprenta soiului de cafea si al cremei de lapte din care au fost preparate si nu pe cel al unui supliment sau potentiator artificial de gust.
Se poate modifica gustul unui cappuccino ori de cate ori se doreste, doar modificand reteta de extractie a shotului ( cantitati, macinaturi, temperaturi, etc), combinata cu marirea sau micsorarea cantitatii de crema din lapte (ceasca de 150 ml......+200 ml).
LaMarzocco GS/3-AV, K30 Vario, Kinu M68, Hottop P
 
Reply
#3
In anumite postari ai spus ca pui scortisoara in cappuccino sau cam asa ceva...acea pudra nu schimba gustul cafelei ca doar nu pui 10-20gr in ceasca ci pui fff putin deasupra
 
Reply
#4
Userul se numeste Ghirardelli exact ca marca de produse pe catr o cauta? Urmeaza o postare in care ne spume ca a gasit la Ghirardelli SRL de pe strada x Smile

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
San Remo Treviso LX, Mazzer Super Jolly, DIP DK-30, IMS 12-18gr,VST 9gr, VST 15gr,  sita dus IMS E61-200um, tamper dinamometric.
"Sa iti urmaresti termometrul nu doar cu parcel tracking number la curier ci si cu flightradar, asta inseamna sa fii espressoman!"

 
Reply
#5
Care user ca nu inteleg, stefandinescu?
 
Reply
#6
(30-08-2016, 12:39)raduwrc Wrote: In anumite postari ai spus ca pui scortisoara in cappuccino sau cam asa ceva...acea pudra nu schimba gustul cafelei ca doar nu pui 10-20gr in ceasca ci pui fff putin deasupra

Vad ca ai citit ce am scris. Asta inseamna ca ai vazut ca aceea este reteta unui coleg de la birou. El nu bea cafea, nu consuma espresso insa ii plac cocteilurile si preparatele pe baza de espresso. Bautura la care te referi este in aceasta categorie si, pe langa scortisoara, mai adauga si trei pliculete de zahar. [Image: tongue.gif]
Exista o multime de astfel de retete , cu gheata, cu frisca, cu diferite siropuri cu alcool etc...
Daca nu spuneai ca acea pudra se foloseste pentru a o presara peste un cappuccino nu intervenea.
Am facut-o cu convingerea ca ma adresez unui coleg care se straduieste sa obtina un gust aromat, dulceag in ceasca si care crede ca acest lucru nu ar fi posibil fara alte adausuri in ceasca.
Daca nu este asa, ma retrag fara vreun alt comentariu! [Image: shy.gif]
LaMarzocco GS/3-AV, K30 Vario, Kinu M68, Hottop P
 
Reply
#7
Stai ca nu cert pe nimeni ca sa se retraga ci pur si simplu imi place combinatia de crema de lapte si ciocolata pudra Ghirardelli...si din cate stiu exista si fara zahar...nu o vreau pt a da dulceata unui cappuccino...o vreau pt ca imi place combinatia

Pot sa beau si fara ciocolata respectiva asa cum o fac acum
 
Reply
#8
daca nu gasesti in romania:
https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_nos...hirardelli
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mahlkonig Vario Home, Gene cafe cbr 101
Home coffee roasting is as fun and easy (or as exacting and technical), as you want to make it!
 
Reply
#9
Ok, multumesc...in Romania ma interesa daca exista
 
Reply
#10
Stați, decât s-a confundat numele thread-ului cu userul. Se poate pune și mujdei, desigur. E mai greu de pe telefoane, fie ele și deștepte  [Image: angel.gif]
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Brikka|Aero Press|Anfim Lusso|Kinu M47F|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#11
(30-08-2016, 13:41)raduwrc Wrote: Care user ca nu inteleg, stefandinescu?
Am gresit. Scuze. Era numele topicilui nu al userului
San Remo Treviso LX, Mazzer Super Jolly, DIP DK-30, IMS 12-18gr,VST 9gr, VST 15gr,  sita dus IMS E61-200um, tamper dinamometric.
"Sa iti urmaresti termometrul nu doar cu parcel tracking number la curier ci si cu flightradar, asta inseamna sa fii espressoman!"

 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)