23-11-2013, 21:43
Salut. Sunt absolut nou in lumea espressoului home-made si as vrea sa ma apuc treptat sa prepar espresso acasa. Pentru inceput as dori sa cumpar un espressor bunicel, care sa functioneze si cu monodoze si care sa fie programabil (sa dozeze automat cantitatea de apa).
Pentru weekend si zilele in care am timp mai mult voi folosi cafea proaspat macinata (nu am bani momentan pentru o rasnita care sa macine pentru espresso).
Prin urmare, care ar fi diferentele intre Gaggia Dose/Baby Dose si Gaggia classic in materie de functionalitate si calitate ? Cum este cu sistemul 'crema perfecta'. Este inclus furtunul care trage singur laptele din cana si il mixeaza cu abur pentru a face spuma automat ? Ce inseamna ca este 'optional' la Gaggia Dose ? Baby dose si Classic au 1300W. Cam cat dureaza incalzirea aparatului de la rece pana sa fie gata de preparat ? In manual scrie de 6 minute.
Multumesc
Pentru weekend si zilele in care am timp mai mult voi folosi cafea proaspat macinata (nu am bani momentan pentru o rasnita care sa macine pentru espresso).
Prin urmare, care ar fi diferentele intre Gaggia Dose/Baby Dose si Gaggia classic in materie de functionalitate si calitate ? Cum este cu sistemul 'crema perfecta'. Este inclus furtunul care trage singur laptele din cana si il mixeaza cu abur pentru a face spuma automat ? Ce inseamna ca este 'optional' la Gaggia Dose ? Baby dose si Classic au 1300W. Cam cat dureaza incalzirea aparatului de la rece pana sa fie gata de preparat ? In manual scrie de 6 minute.
Multumesc