Hello There, Guest! Login Register


Fiorenzato F64EVO vs EUREKA ZENITH 65 E

#1
Smile 
Va rog sa ma ajutati sa ma decid intre aceste 2 rasnita . Pun linkurile cu pretul si specificarile tehnice  de la magazin ( sper sa nu fie o problema ): FIORENZATO F64EVO  vs  EUREKA ZENITH F64 E . Eu am pornit in " aventura " asta cu un LELIT PL044MMT dar am descoperit forumul asta si am inteles ca vreau mai mult . Deci am fost in timp sa o trimit inapoi si sa-mi recuperez banii. Dupa aia  ERAM  super hotarat ca Fiorenzato F4 E nano o sa fie rasnita mea ...dar am inceput sa ma informez mai bine si nu mai sunt asa hotarat. De o saptamana sunt fara rasnita ( fiorenzato f4 e disponibil de pe 20 martie) si beau o "zoaie murdara " Sad. Mi-am dat seama ca pot sa am cel mai bun SBDU/ HX/ DB din lume ...fara o rasnita...e inutil Sad. Daca tot am dat o gramada de bani pe un DB ....vreau sa ma ruinez...si sa fac si o investitie buna intr-o rasnita care sa ma tina toata viata ( daca nu traiesc mult Smile ) . Deci am decis ca imi trebuie o rasnita buna ,usor de curatat /reglat, cu o mica retentie si cel mai importat...cu o rasnire uniforma ,rapida si curata. Am inteles ca cele mai bune sunt cele cu discuri mari ( de la 60 mm in sus) dar sunt constient ca sunt masive si cu retentie mare ( dar as fi dispus sa-mi asum aceste riscuri ). Stiu ca printre cele mai bune sunt Vario K30 si Ceado e37s ( preferata mea) ...dar costa prea mult pt mine.  Deci sunt nehotarat intre cele 2 din titlu. Mi-ati face un mare favor daca v-ati uita la specificarile tehnice si v-ati da cu parerea. Multam .
 
Reply
#2
Doar din poze, imi place mai mult EUREKA Zenith 65 - evident este o chestie pur subiectiva, la prima vedere.

Ce pare interesant este sistemul de desfacere a cutitelor(pentru curatare) - seamana foarte mult cu cel de la Ceado E37/E92.

Ar fi bine sa le poti vedea/proba in realitate sa vezi ce poti scoate cu ele.
Rasnita este cea mai importanta si alesul "dupa net" e cu dus si intors(inclusiv la case mari).

Bafta.
V60, Chemex, Ascaso I1-steel, Porlex mini, M47, Eureka Olympus 75E, Niche O...
 
Reply
#3
Multumesc ,Dot ! Din pacate sunt departe de magazinul care le are pe amandoua si de aceea sunt nevoit sa aleg ...din  ochi !! Smile. De aceea cer pareri ca sa ma pot decide Smile.
 
Reply
#4
Incearca sa afli si pe unde sunt facute, ca am impresia ca au ochii cam oblici.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#5
Hahhahah...balozzy...sunt italiene amandoua. Fabrica Eureka la Firenze si Fiorenzato la Padova : http://www.eureka.co.it/azienda/  ;   http://www.fiorenzato.it/azienda/passione/

Topicul se poate inchide . A fost scurt dar......intensssss !!! Smile. Multumesc tuturor pt sfaturi...unul dintre ele a fost hotarator pt mine. Asa ca am facut plata si ca nou proprietar , marti o sa intru in posesia rasnitei din imagine : [Image: 9amkpt.jpg]
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)