• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


Fiorenzato F64ECoffee Grinder

#1
Buna ziua , sunt nou pe forumul vostru , lucrez in domeniu de 8 luni si vreau sa aflu mai multe depsre rasnita pe care o folosesc , mai exact cum o reglez in functie de tipul de cafea ,cum intru in meniu si ce ar trebui sa stiu inainte sa o reglez , folosesc cafea illy momentan 100%Arabica  ,  cafeaua imi iasa super bine doar ca vine un baiat de la illy sa regleze rasnita si vreau si eu sa stiu detalii mai in amanunt despre aparatul care il folosesc .
 
Reply
#2
Teoretic e pentru F64E EVO dar avand in vedere ca manualul de utilizare e acelasi, merge si la rasnita ta:
https://www.youtube.com/watch?v=KX-C_MhCh3g

Aici ai si manualul, cam cea ma buna idee daca vrei sa te imprietenesti cu ea:
http://www.fiorenzato.it/wp-content/uplo...-F71EK.pdf
Profitec Pro 700, Eureka Olympus 75E, GeneCafe CBR 101
 
Reply
#3
(19-05-2016, 10:53)zuluafonu Wrote: Teoretic e pentru F64E EVO dar avand in vedere ca manualul de utilizare e acelasi, merge si la rasnita ta:
https://www.youtube.com/watch?v=KX-C_MhCh3g

Aici ai si manualul, cam cea ma buna idee daca vrei sa te imprietenesti cu ea:
http://www.fiorenzato.it/wp-content/uplo...-F71EK.pdf

Multumesc mult Big Grin
 
Reply
#4
Salut,

Foloseste cineva aceasta rasnita acasa?

Ma interesau 2 aspecte cum sta cu retentia si calitatea macinaturii.
(ma gandeam sa o iau ca o varianta pentru cand am musafiri)
Gaggia Classic (PID +9bar set by Nickso) 2013| PF Naked | IMS basket | Kinu M47 | Tamper Motta |  to be continued
 
Reply
#5
(14-03-2017, 18:32)mihai123 Wrote: Salut,

Foloseste cineva aceasta rasnita acasa?

Ma interesau 2 aspecte cum sta cu retentia si calitatea macinaturii.
(ma gandeam sa o iau ca o varianta pentru cand am musafiri)

O folosesc eu la birou de 2 saptamani, dar nu am fost atent la retentie fiindca bem multa cafea, deci tin boabele in hopper si nu le cantaresc. Desi nu am fost atent nici la calitatea macinaturii, am remarcat ca la cafelele mai prajite face bulgarasi. O alta observatie e gradul cam ridicat de finess - gust amar mai pronuntat in ceasca. In portafiltru cade foarte frumos. Bonus - electrizare minima spre zero.
acasa: rocket appartamento, honne naked, espro tamper & pitcher
office: expobar hx, vst 18, fiorenzato f64, motta tamper & pitcher
prev: vario mk, kinu m47
 
Reply
#6
am citit pe un review din UK ca ar fi aproximativ 10g
Brewtus 4, Eureka Zenith 65, Minipresso, Kinu M38,  IMS 7g+17g, multe accesorii CA si Motta
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)