• Bun venit pe forumul Espressoman
Hello There, Guest! Login Register


Felicitari !

#1
Lyvyoo , felicitari pentru upgrade !
Sa folosesti sanatos noul espresor si sa ai numai extractii reusite !
Pe sectiunile dedicate poate ne impartasesti si noua impresiile legate de eventualele diferente pe care le observi ( sau nu ) in materie de modul de lucru , gust etc !
LaMarzocco GS/3-AV
K30 Vario
Kinu M68
Hottop P
 
Reply
#2
Multumesc Smile

La fel si colegilor baloozy si hateganul, care s-au exprimat pe alte topicuri.

Deocamdata schimbarea este fabuloasa, venind de pe BZ10, aceeasi cafea bauta dimineata la vanzarea espressorului catre userul cumparator, la aceeasi dozare, avea alt gust dupa amiaza la primul shot pe Brewtus. Sunt putin derutat momentan de impactul schimbarii si imi mai trebuie cateva zile sa ma dumiresc de unde vine.

Probabil o sa creem un topic dedicat Brewtus, daca nu exista deja. Vom reveni cu amanunte Smile
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#3
Felicitari si la mai mare!
Pe cand un GS3?
Bezzera Strega, Mazzer Major, Lelit PL41PlusT, Mahlkonig Vario.
 
Reply
#4
Felicitari pentru noua achizitie, sa te bucuri de ea si sa te tina cat mai mult fara probleme!
Lelit PL42EM (rasnita incorporata), Tamper:Lelit, Site:nepresurizate, cantar MH-500.
 
Reply
#5
Magulitor topic Smile Zic sa ne oprim si sa trecem la treaba... Pe mine cel putin ma asteapta cateva zile bune de antrenament, pentru ca am intrat in cu totul alta lume si ma simt din nou incepator.

Pascalau - Macar sa visam avem dreptul Smile Dar realist vorbind, trebuie sa ajungem sa cunoastem foarte bine beneficiile si posibilitatile tehnice ale aparaturii de sub GS3, ca sa putem sa bucuram eventual vreodata de un astfel de espressor OZN. In continuare imi este greu sa justific orice leut dat in plus pe alt espressor, peste Brewtus, dar sa mai si intind coarda imaginatiei pana la GS3... Deocamdata primele semne ale muncii de adaptare la DB cu E61 sunt promitatoare si e o placere imensa sa iei totul de la 0 practic.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#6
si tu Brutus?!
Felicitari!
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#7
(07-04-2014, 13:11)Lyvyoo Wrote: Sunt putin derutat momentan de impactul schimbarii si imi mai trebuie cateva zile sa ma dumiresc de unde vine.
Lipsa flush-uri-lor : )))

(07-04-2014, 17:22)Lyvyoo Wrote: e o placere imensa sa iei totul de la 0 practic.
Asta asteptam Wink
 
Reply
#8
Felicitari Liviule,eram chiar curios ,dupa atata "research" ce vei alege.Sper sa fii multumit,chiar e o bijuterie de espressor.Sunt convins ca o sa-l exploatezi la maxim,si sper sa fii multumit de upgrade.
Asteptam impresii ,legat de diferentele intre HX si DB priviind gustul si extractiile,interesant ar fi fost ,sa faci vreo cateva zile extractii in paralel,aceeasi gramaj,macinare,tampare....si sa vezi rezultatul.
Poate organizam odata,o astfel de intalnire cu aceeasi cafea,macinatoare,tamper,si espressoare diferite,ale mai multor useri,.....cred ca ar fi interesant,sa vedem rezultatele.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario, site La Marzocco,VST 15g,tamper dinamometric Concept Art, Knockbox Metal M-Concept Art
 
Reply
#9
dada in Craiova Smile
Expobar Brewtus IV , M Vario , VST , Dinamometric , Knock Box , V60 , Hario Mill and more
 
Reply
#10
@Kawa, tu ai fost mai inspirat de la inceput Smile

O sa revin cu siguranta cu o comparatie.

Ar fi frumoasa o intalnire nationala. Poate o vom realiza candva, pe masura ce vom deveni mai uniti.

@hateganul, pune sculele la semnatura Smile

@amarok - buna asta Smile))

--------------

Gata cu felicitarile caci la cum se vor inmulti "brutusii" pe aici, o sa tot vorbim de torturi si bezele in loc de cafea Smile
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#11
O sa imi trec la semnatura doar atat: "PID" : ))
 
Reply
#12
Doamne,ca frumos te mai iscalesti, Liviule ! Felicitari !
Oricum eu ma asteptam ca faci pasul mai de mult.
Vario + Gaggia Classic "tunat" la 9 bar, PID si teava Rancilio + VST 18g
 
Reply
#13
E timpul sa intorc si eu felicitarile pentru Radu Carutasu, pentru cadoul primit si mai mult de atat, pentru "mana" pe care si-a facut-o pe prajire, comparabila cu orice prajitor comercial cu experienta din piata. Mai multe am scris aici.

Bravo Radu!
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)