• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


Espressor nou - buget 1000 de lei

#1
Buna,

Sunt o consumatoare inraita de cafea, iar in ultima vreme am devenit ceva mai pretentioasa. Am inceput cu banalul Dolce Gusto, care acum aproape imi provoaca greata si am revenit la ibricBig Grin

Vreau sa achizitionez un esspresor, dar am un buget mai limitat 1000lei...de ce as avea nevoie pentru o cafea ideala acasa?

De asemenea mai am o intrebare. Acum e o invazie de coffe shopuri, cafele de toate tipurile. Pana acum m-am axat pe cafea slab prajita si aromata ( Columbia de la The Coffe Shop ). Ce sortimente de cafea ma sfatuiesti sa incerc?

Multumesc...
 
Reply
#2
Bun venit,

Incepe prin a citi articolul de aici, despre espressoare, apoi cel despre cafea si alegerea ei. Sunt foarte multe de spus.

In cazul espressorului, cu tot cu reducerile la importator, 1000 de lei ajung fix de un Baby, dar daca nu ai rasnita e mai greu cu automatele. Macar o rasnita manuala Porlex mai trebuie pusa alaturi, cea electrica pornind de la 680 de lei.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)