• Bun venit pe forumul Espressoman
Hello There, Guest! Login Register


Diferenta dintre cafeaua de specialitate si cea normala - alaturi de Marius Nica

#1
Degustari de cafea impreuna cu descrierile aferente la Olivo Caffe - Cluj. Detalii aici.
Profitec Pro 700, Eureka Olympus 75E, GeneCafe CBR 101
 
Reply
#2
Interesant demers, mai ales ca omul lucreaza in Horeca si mai toti patronii folosesc cafea "de marca". Este exact lucrul de care se fereste Florescu atunci cand apare la TV. Sa puna punctul pe i in privinta acestei diferente!
Daca te duci, sa ne spui si noua doua vorbe pe forum despre cum a fost. Poate tragi si o filmare Smile
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#3
Ne-ar prinde bine si noua in Buc asa ceva Wink
Lelit PL 41 TEM + Lelit PL 043 MM + pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, Kinu M-47
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)