Hello There, Guest! Login Register


Dictionar de cafea / wiki coffee

#1
Asa cum am promis, va invit sa dam drumul proiectului Wiki Coffee (nu stiu daca aceasta va ramane denumirea) pe Romania, creand impreuna o baza de date de referinta pentru urmasi, care sa cuprinda "tot" ce tine de cafea, espresso, prajire. Includ aici si jargonul domeniului (denumirile defectelor de prajire spre exemplu) si as exclude numele de brand-uri (Illy, Probat, Lelit etc.) chiar daca unele si-au adus o contributie poate la domeniu, dar se pot mentiona in decursul explicatiilor pentru alti termeni.

Cand va fi gata, voi concentra totul intr-un loc cat mai vizibil si usor accesibil, eventual cu bannere / link-uri spre pagina respectiva.  Chiar daca pe topic va fi o aparenta dezordine de idei, cuvinte, explicatii, nu va faceti probleme, pagina finala va arata ingrijit, cu peste 100 de referiri, de la cele mai simple la cele mai complexe.

In prima faza, va invit sa insiram toti termenii care necesita o explicatie in acest domeniu. 

Cand vom trece la faza a doua, explicatiile, va rog sa contribuiti cu doua / trei / zece descrieri, chiar daca s-a mai trimis una de catre alt user, caci nu e vorba de o contrazicere a cuiva ci de o versiune proprie, poate mai explicativa. Evident, daca observati o eroare / inexactitate undeva, nu ezitati sa o semnalati.

O sa fac o postare separata de aceasta.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)