11-01-2016, 10:25
Sincer, ma chinuie aceasta intrebare mai de mult, in cazul meu am fost literalmente impins la aceasta solutie, si nu imi pare rau, pot si explica de ce, daca e cineva curios.
Acum insa, dupa multe luni, mi se pare cea mai naturala si fireasca evolutie pentru un cafegiu care se pretinde third wave.
De asta as vrea sa dezbatem in acest topic subiectul, incepand intai cu o saptamana in care sa raspunda numai cei care nu prajesc acasa, ca sa vedem motivele, nu are rost sa ne repezim cei care prajim deja cu argumente pro, ca sa ii persuadam sa o ia pe calea asta.
Din cate am ciugulit de ici colo diverse pareri disparate, se pare ca temerile sunt una sau mai multe din urmatoarele:
- cost: fie al echipamentului, fie ca rezultatul final al prajirii va costa mai mult
- nu am spatiu sau nu imi place sa fac curat dupa
- nu am timp
- nu voi scoate ceva calitativ la nivel de profesionisti
- altele, pe care vreau sa le aud de la voi, cei care nu prajiti acasa
Dupa ce va trece saptamana, in care as dori sa avem cat mai multe raspunsuri "de ce NU", vom incepe cei care prajim acasa, pe rand sa demolam cele 4 puncte de mai sus, ca sa demonstram ca toate sunt mai mult sau mai putin false.
Iar cand vom termina as adauga eu un punct, despre ce nu imi convine mie, nu la prajirea acasa, ci la altceva legat de ea, un aspect la care "cineva" ar fi cazul sa reflecteze, daca nu vrea sa isi piarda clientii...
Acum insa, dupa multe luni, mi se pare cea mai naturala si fireasca evolutie pentru un cafegiu care se pretinde third wave.
De asta as vrea sa dezbatem in acest topic subiectul, incepand intai cu o saptamana in care sa raspunda numai cei care nu prajesc acasa, ca sa vedem motivele, nu are rost sa ne repezim cei care prajim deja cu argumente pro, ca sa ii persuadam sa o ia pe calea asta.
Din cate am ciugulit de ici colo diverse pareri disparate, se pare ca temerile sunt una sau mai multe din urmatoarele:
- cost: fie al echipamentului, fie ca rezultatul final al prajirii va costa mai mult
- nu am spatiu sau nu imi place sa fac curat dupa
- nu am timp
- nu voi scoate ceva calitativ la nivel de profesionisti
- altele, pe care vreau sa le aud de la voi, cei care nu prajiti acasa
Dupa ce va trece saptamana, in care as dori sa avem cat mai multe raspunsuri "de ce NU", vom incepe cei care prajim acasa, pe rand sa demolam cele 4 puncte de mai sus, ca sa demonstram ca toate sunt mai mult sau mai putin false.
Iar cand vom termina as adauga eu un punct, despre ce nu imi convine mie, nu la prajirea acasa, ci la altceva legat de ea, un aspect la care "cineva" ar fi cazul sa reflecteze, daca nu vrea sa isi piarda clientii...