• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


CosminP - Kofi Ti

#1
Pe Cosmin Pasnicu (user CosminP ) il cunoastem de pe la inceputurile forumului, fiind un tip tare pasionat si un partener de discutie exuberant, atunci cand vorbea despre cafea, atat la intalnirile noastre cat si la tragurile si expozitiile unde l-am vazut, mai nou.

Dupa o perioada indelungata in mediul corporate, a luat o pauza de un an, timp in care a calatorit mult prin lume, iar reintoarcerea in Romania a coincis cu lansarea proiectului de cafenea mobila Wheely's, asa cum ne povestea aici. Intre timp, lucrurile au evoluat si printr-o sclipire de geniu Smile a impins business-ul la alt nivel, unic in Romania, investindu-si sufletul in ceea ce se numeste acum Kofi Ti. Mai multe il las pe Cosmin sa ne spuna, inclusiv despre bauturile pe care le are sau le va avea in productie, ce au ele special, de ce sunt unici pe piata, cum putem avea si noi acces la ele Smile  Cand o sa aiba si cateva poze din fabrica, ne vom bucura si mai tare.

Site-ul proiectului sau este: https://www.facebook.com/kofitidrinks

Succes!
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#2
Am vizitat, impreuna cu sotia,  o parte din spatiul in care se deruleaza activitatea.
Nu am avut acces decat anumite zone deoarece in spatiile in care se deruleaza activitatea de productie si de imbuteliere cerintele de igiena sunt stricte.

Am fost placut impresionat de ceea ce a realizat pana in acest moment si de planurile sale de viitor .
Am cumparat doua baxuri cu cascara lemon. 
Este una dintre bauturile care mi-a placut in mod deosebit, iar sticlele le-am si luat cu mine in vacanta. 

Felicitari si mult succes!
 LaMarzocco GS/3-AV, K30 Vario, Kinu M68-electrica, Hottop P

 
 
Reply
#3
L am cunoscut pe Cosmin la festivalul de cafea din Bucuresti, anul acesta. Confirm exuberanta si pasiunea pentru ceai si cafea. Ne leaga oarecum aceeasi pasiune pentru ceai si sunt incantat de gama de produse pe care a lansat o.

Absolut tot ce am incercat de la el a fost f bun ca si gust, evident retete puriste, fara bazaconii. Noua gama nu o stiu, poate o sa avem ocazia sa comandam online si va fi mai usor.
Still searching for the perfect cup..
Espresso : Dalla Corte Mini / MINA, Dalla Corte Max grinder, Espro Tamper, Espro Toroid Pitcher
Brew : Cafflano Kompact & Klassic, Espro Travel Coffee Press, KINU 47, EK 43T Mahlkoenig
 
 
Reply
#4
Felicitari CosminP pentru tot ceea ce faci si pentru produsele pe care le scoateti pe piata! Nitro coffee si cascara lemonade sunt absolut dementiale! Mult succes in continuare!
La Marzocco GB5, La Marzocco Volcano, Eureka Mythos
 
 
Reply
#5
Deși nu cunosc produsele, încă, sunt sigur că sunt deosebite. Felicitări și la mai mare!
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Brikka|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|[size=small]MYY47 Aerolite|[/size]Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#6
Mă plec umil în fața aprecierilor voastre și vă mulțumesc pentru sprijin.

Câteva cuvinte despre ce facem la făbricuța noastră.
Kofi Ti este un atelier de producție alimentară specializat în băuturi răcoritoare alternative din cafea și ceai. Producem cafea și ceai de specialitate infuzate la rece (cold brew) și bauturi racoritoare carbogazoase (craft soda) intr-un spatiu proaspat amenajat si autorizat, la Buftea.
Folosim cafea de specialitate (Yume si Origo prin excelenta), ceaiuri și infuzii de plante artizanale.

Ceaiurile si infuziile sunt importate covarsitor din China, unde am trait o vreme; de la mici producatori ajunsi la a n-spea generatie de tea master. Ceaiurile sunt din categoria celor care nu prea ajung la export ca se vand repede pe piata interna.
Produsele noastre:
  1. Cold Brew Coffee  - Ready to Drink, Concentrate, Nitro
  2. Cold Brew Tea - Ready to Drink, Nitro, Sparkling
  3. Craft Soda - Cascara Lemonade, Cold Brew Tea Lemonade (fermented)
  4. Sirop de Cascara
  5. Ceaiuri artizanale şi infuzii importate direct de la producători de mici dimensiuni, maeştri ai ceaiului cu tradiţie în cultivare şi procesare
  6. Masala Chai - reţetă proprie din condimente şi ceai artizanal, menită să fie preparată rapid la espressor
  7. Cascara neprocesata (avem doua tipuri in acest moment - un catuai yellow honey dintr-un microlot din Nicaragua si una spalata din caturra, typica si catuai din Bolivia).
Deşi tocmai am început (livram Cascara Lemonade oficial de doua saptamani), ne-am bucurat de o primire foarte buna si rapida: Nitro Coffee & Tea la standul Origo de la Neversea, am fost cu Steam la Electric si ulterior singuri la Summer Well.
Permanent, puteti gasi ceaiurile noastre la Trofic (proaspat deschisul bistro de la Origo), T-Zero si Boiler Coffee Shop iar Cascara Lemonade la Steam (realimentam in acest week-end), la Jassyro, Casa Dobro,  Switch.Eat (daca mergeti la un burger) si in cateva zile in toata reteaua TED's. Vor urma si altele pe care le vom comunica pe FB si le veti gasi pe harta site-ului nostru (in scurt timp).
 
Daca nu aveti drum sau rabdare, puteti comanda de pe pagina noastra de Facebook (pentru espressomani livram si in tara) sau veni sa le ridicati de la fabrica din Buftea.

KofiTi este gandit ca un business ce ofera solutii alternativo-inovative de ceai si cafea pentru cafenele, bistro-uri, terase si baruri unde primeaza calitatea si serviciul fata de client. Nu facem compromisuri la calitate si nu ne asociem cu oricine de dragul de a vinde.

In perioada urmatoare, ne vom concentra pe doua produse Cascara Lemonade si Masala Chai.
Va asteptam sa ne revedem/cunoastem la Cluj Coffee Festival si la Campionatul de Aeropress.

In caz ca va intrebati, Masala Chai este un amestec de condimente si ceai negru full leaf (no bullshit tea, cum imi place mie sa spun) preparat de asa natura incat este usor de pregatit la steamer. Se face mai repede decat un cappuccino fara a face compromis la calitate. Alternativele de pe piata sunt dureroase: daca vrei repede, folosesti ceva prafuri instant, daca vrei calitate trebuie sa pui laptele pe foc. Noi credem ca am gasit o cale de mijloc fara compromisuri.
Daca vreti Masala pentru acasa, dati-ne de veste pe Facebook, va rog. Inca nu am lansat site-ul.

Multumesc inca o data pentru sprijin. You guys are great !
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)