Pe scurt: PERU El Diamante prăjită de YUME și preparată de mine pe un Bosco Sorrento (lever cu arc), gratis, duminica 27 martie 11:00 - 13:00 la Cinemateca Eforie, București.
Am făcut un eveniment pe Facebook aici.
În mai multe cuvinte:
Suntem doi oameni de IT, Raluca și Cosmin, care, după ce am lipsit o jumătate de an pentru a face o jumătate de înconjur al lumii (detalii aici), ne-am apucat serios de alte două hobby-uri: ceaiul și cafeaua.
Am învățat ce înseamnă cu adevărat ceaiul în China, prăjim cafea acasă de 3 ani ani și ne-o preparăm cu multă migală. Am fost pe plantații de cafea și de ceai, am fost în cafenele și ceainării de specialitate din Londra, Berlin, Copenhaga, Boston, Sydney, Singapore, Hong Kong, Beijing (și altele) și nu ne-am mai putut întoarce la ce am băut înainte.
Adesea ni s-a întâmplat să nu găsim o cafea bună sau un ceai care să nu aducă a „compot” lângă birou, în parc sau la evenimentele la care mergem. Așa că ne-am hotărât sa le facem noi, cu ajutor din partea altor pasionați de ceai și cafea, ca noi.
Am găsit niște cargo bike-uri foarte mișto la un grup de suedezi duși cu pluta, care s-au apucat să facă o franciză. Cum ne-am înțeles bine cu ei și erau la început, am putut să luăm cargo bike-urile fără franciză, să facem ce ne taie pe noi capul. Ne-a plăcut totuși atât de mult de ei, încât ne-am înțeles să păstrăm brand-ul pentru moment, fără alte obligații în afară de a da cafea bună, de a zâmbi și a ține cargo bike-ul curat.
Angajamentul nostru este că veți găsi la Wheelys cea mai bună cafea (prăjită de artizani din Romania sau din alte țări) și cel mai bun ceai care pot fi servite dintr-o cafenea/ceainărie mobilă.
În acest moment suntem instalați la One World Romania, fără cargo bike (e în garaj cu mațele pe dinafară - i-am montat un cadru sa țină 75kg cât are espressorul). Este o excepție, în mod normal vom fi pe roți. Acesta este primul nostru eveniment.
Trigger-ul evenimentului este aici și într-o discuție mai veche cu Liviu.
Vă așteptăm !
Raluca și Cosmin
Am făcut un eveniment pe Facebook aici.
În mai multe cuvinte:
Suntem doi oameni de IT, Raluca și Cosmin, care, după ce am lipsit o jumătate de an pentru a face o jumătate de înconjur al lumii (detalii aici), ne-am apucat serios de alte două hobby-uri: ceaiul și cafeaua.
Am învățat ce înseamnă cu adevărat ceaiul în China, prăjim cafea acasă de 3 ani ani și ne-o preparăm cu multă migală. Am fost pe plantații de cafea și de ceai, am fost în cafenele și ceainării de specialitate din Londra, Berlin, Copenhaga, Boston, Sydney, Singapore, Hong Kong, Beijing (și altele) și nu ne-am mai putut întoarce la ce am băut înainte.
Adesea ni s-a întâmplat să nu găsim o cafea bună sau un ceai care să nu aducă a „compot” lângă birou, în parc sau la evenimentele la care mergem. Așa că ne-am hotărât sa le facem noi, cu ajutor din partea altor pasionați de ceai și cafea, ca noi.
Am găsit niște cargo bike-uri foarte mișto la un grup de suedezi duși cu pluta, care s-au apucat să facă o franciză. Cum ne-am înțeles bine cu ei și erau la început, am putut să luăm cargo bike-urile fără franciză, să facem ce ne taie pe noi capul. Ne-a plăcut totuși atât de mult de ei, încât ne-am înțeles să păstrăm brand-ul pentru moment, fără alte obligații în afară de a da cafea bună, de a zâmbi și a ține cargo bike-ul curat.
Angajamentul nostru este că veți găsi la Wheelys cea mai bună cafea (prăjită de artizani din Romania sau din alte țări) și cel mai bun ceai care pot fi servite dintr-o cafenea/ceainărie mobilă.
În acest moment suntem instalați la One World Romania, fără cargo bike (e în garaj cu mațele pe dinafară - i-am montat un cadru sa țină 75kg cât are espressorul). Este o excepție, în mod normal vom fi pe roți. Acesta este primul nostru eveniment.
Trigger-ul evenimentului este aici și într-o discuție mai veche cu Liviu.
Vă așteptăm !
Raluca și Cosmin
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...