18-11-2012, 01:28
Stiu in mare principui de functionare la HX-uri dar as avea nevoie de cateva informatii despre acest espressor. Din cate stiu, acest model are un singur boiler. Cum se rezolva trecerea de la "ready for a shot" la "ready for steaming" avand in vedere ca undeva trebuie sa existe o urcare a temperaturii/presiunii? De asemenea, daca exista timp de asteptare intre cele 2 etape, cam cat ar fi de la pregatit pentru extractie la pregatit pentru frotare si invers? De la pornirea espressorului in cat timp e pregatit pentru prima extractie?
Avand in vedere ca nu are PID, probabil ca fluctuatiile de temperatura sunt mai mari decat la un espressor cu PID dar cu siguranta mult mai mici decat la un Clasic fara PID. Intre ce valori sunt aceste fluctuatii? Boilerul e de 1.5L si pe parcursul unei extractii nu apar scaderi mari de temperatura ca la un Clasic care are boilerul de 100ml dar ma intereseaza cum se obtine stabilitatea de temperatura in BZ10. Va multumesc!
Avand in vedere ca nu are PID, probabil ca fluctuatiile de temperatura sunt mai mari decat la un espressor cu PID dar cu siguranta mult mai mici decat la un Clasic fara PID. Intre ce valori sunt aceste fluctuatii? Boilerul e de 1.5L si pe parcursul unei extractii nu apar scaderi mari de temperatura ca la un Clasic care are boilerul de 100ml dar ma intereseaza cum se obtine stabilitatea de temperatura in BZ10. Va multumesc!
Profitec Pro 700, Eureka Olympus 75E, GeneCafe CBR 101