01-04-2016, 09:12
Primul campion mondial la roasting din RO - Alexandru Niculae!
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Alex Niculae - Campion Mondial !
|
(01-04-2016, 13:50)coffeesnob Wrote: Profile pentru toti
https://www.cropster.com/en/news/news-de...wcrc-2016/
(01-04-2016, 13:41)Lyvyoo Wrote: ...@sorinherea - Lucreaza la Doncafe
(01-04-2016, 13:50)coffeesnob Wrote: Profile pentru toti
https://www.cropster.com/en/news/news-de...wcrc-2016/
(01-04-2016, 18:49)eugenm Wrote: Renato,
Cred ca exista o explicatie foarte simpla. Am trecut cu privirea peste profilele tuturor si toate se invart in jurul valorii de 186gr.C temperatura de descarcare din tambur. Eu banuiesc ca prajitoarele Giesen nu au venit pregatite cu toate sondele pentru Cropster si acestea au fost adaugate ulterior. Placa frontala a Giesen-ului din ce stiu eu este din fonta asa ca au trebuit sa gaseasca o zona unde sa poata gauri in otel. Deobicei placile de otel nu sunt amplasate in zonele recomandate pentru montarea unei sonde de temperatura.
...
Poate ne lamureste Alex la un moment dat !
(02-04-2016, 17:21)zuluafonu Wrote: Matt Perger recomandă ...