03-11-2015, 11:05
Buna ziua
La birou avem un espressor "Academia Gaggia" despre care credem ca este destul de pretentios si sensibil.
Zilele trecute a trebuie sa chemam din nou echipa de service si cele spuse de acestia m-au blocat un pic.
Ne-au spus ca sitele s-au infundat deoarece cafeaua este prea uleioasa.
Din cate stiu si din minima informare pe Google, inteleg ca o cafea devine uleioasa dupa cateva saptamani bune/luni, ca semn al "invechirii". Insa noi ne-am dorit de la inceput sa avem o cafea buna, deci inclusiv proaspat prajita si astfel o comandam de la un producator local (cel din comuna Pantelimon; daca se poate, pot da si numele) care ne furnizeaza cafea ambalata si prajita de doar 7-10 zile. Contactat producatorul ne-a spus exact acelasi lucru: cafeaua nu are timp sa-si lase ulei fiind proaspat prajita si ambalata.
Ajutati-ma va rog cu o opinie neutra. Eu pe cine sa cred?
Pe cei de la service? Cei de la fabrica sa nu ambaleze cafea proaspata desi pe punga apare o data care spune contratriul?
Multumesc
La birou avem un espressor "Academia Gaggia" despre care credem ca este destul de pretentios si sensibil.
Zilele trecute a trebuie sa chemam din nou echipa de service si cele spuse de acestia m-au blocat un pic.
Ne-au spus ca sitele s-au infundat deoarece cafeaua este prea uleioasa.
Din cate stiu si din minima informare pe Google, inteleg ca o cafea devine uleioasa dupa cateva saptamani bune/luni, ca semn al "invechirii". Insa noi ne-am dorit de la inceput sa avem o cafea buna, deci inclusiv proaspat prajita si astfel o comandam de la un producator local (cel din comuna Pantelimon; daca se poate, pot da si numele) care ne furnizeaza cafea ambalata si prajita de doar 7-10 zile. Contactat producatorul ne-a spus exact acelasi lucru: cafeaua nu are timp sa-si lase ulei fiind proaspat prajita si ambalata.
Ajutati-ma va rog cu o opinie neutra. Eu pe cine sa cred?
Pe cei de la service? Cei de la fabrica sa nu ambaleze cafea proaspata desi pe punga apare o data care spune contratriul?
Multumesc