• Bun venit pe forumul Espressoman
Hello There, Guest! Login Register


Abur cu stropi de apa , ce sa fie ?

#1
Vi s-a intamplat vreodata sa dea alaturi de abur si stropi de apa , ce-ar putea sa fie , la al 5 lea capuccino s-a stricat si aburul !
Las cateva secunde sa curga apa si apoi in loc sa vina aburul ala uscat si abundent vine abur cu stropi de apa ,,, de-am udat toata bucataria , ce sa fie ???

Posibil de la duza cu 4 gauri , am pus-o inapoi pe cea originala si e mult mai bine
Vibiemme Domobar Super 2B PID , Eric Termometru , Mahlkonig K30 Vario , Tamper dinamometric Macap CPM 2, 57.5mm (14kg forta)  , Hottop kn 8828p 2k , filtru BWT bestcare s , BWT bestmax SOFT | Coffee & Vending , Brewista Smart Scale 
 
Reply
#2
Probabil s-a stricat la burta...?
PL043MMI, M38, Brikka, ibric, AeroPress... and V60/Hario Buono
 
Reply
#3
Cui i se mai intampla asa ceva inseamna ca s-a dereglat senzorul de nivel , cu aparatul inchis se goleste boilerul de apa si se da drumul din nou si GATA s-a rezolvat !!!! Deci s-a reparat la burta  [Image: tongue.gif] , tot inainte !
Vibiemme Domobar Super 2B PID , Eric Termometru , Mahlkonig K30 Vario , Tamper dinamometric Macap CPM 2, 57.5mm (14kg forta)  , Hottop kn 8828p 2k , filtru BWT bestcare s , BWT bestmax SOFT | Coffee & Vending , Brewista Smart Scale 
 
Reply
#4
Poate fi si la Gaggia Classic aceasta rezolvare oare ? Cum se goleste apa cu aparatul închis ?
Gaggia Classic '15 12 bar/Lelit PL043MMI/Sita IMS Competizione 14 g, 641 găurele/Tamper custom made® 58,5 mm
 
Reply
#5
Classic-ul nu are senzor de nivel.
Prezent: Expobar Brewtus IV-R, MACAP M2D, Kinu M47, VST 15, Aeropress, French Press, Prajitor DIY
Trecut: GC PID (XMT7100+PT100), SW RS3
 
Reply
#6
Am inteles, dar in ultimul timp îmi arunca laptele afara din lattiera. Nu vine abur constant ci doar "in explozii" sa zic asa.
Gaggia Classic '15 12 bar/Lelit PL043MMI/Sita IMS Competizione 14 g, 641 găurele/Tamper custom made® 58,5 mm
 
Reply
#7
Suna a calcar?
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Brikka|Aero Press|Anfim Lusso|Kinu M47F|Aillio R1 Bullet|.
 
Reply
#8
Facem o decalcifiere si vedem dupa. Multumesc.
Gaggia Classic '15 12 bar/Lelit PL043MMI/Sita IMS Competizione 14 g, 641 găurele/Tamper custom made® 58,5 mm
 
Reply
#9
Apa se vede cand o arunca , pur si simplu stropeste , ca vine in suturi mai degraba ar tine de ceva obturatie deci decalcifiere se propune
Vibiemme Domobar Super 2B PID , Eric Termometru , Mahlkonig K30 Vario , Tamper dinamometric Macap CPM 2, 57.5mm (14kg forta)  , Hottop kn 8828p 2k , filtru BWT bestcare s , BWT bestmax SOFT | Coffee & Vending , Brewista Smart Scale 
 
Reply
#10
Clatirea se poate face cu apa normala sau se impune o apa plata Bucovina ?
Gaggia Classic '15 12 bar/Lelit PL043MMI/Sita IMS Competizione 14 g, 641 găurele/Tamper custom made® 58,5 mm
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)