• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


10% discount pentru cafea, la prajitoria YUME Coffee Roasters​, Cluj

#31
Ce spui tu e valabil la o firma mica aflata la începutul comerțului online. Nu cred ca yume se încadrează.
baby+pid+bpm+opv, m47, ims
 
Reply
#32
@dev

În cazul nostru, întârzierea implementării plății cu cardul poartă alte motive. Site-ul nu se bazează pe Wordpress sau Prestashop, ci pe o implementare a unui sistem ERP real, la care lucrăm de mai bine de doi ani. Front-end-ul care se vede e doar vârful aisbergului iar în spate sunt zeci de module care integrează achizițiile, procesele de fabricație, gestiunea stocurilor, componența și caracteristicile fiecărui produs, de la materii prime, ambalaje și până la produsul finit, vânzări și facturări back-office, gestiunea de comenzi online, vânzările prin puncte POS (terminale retail), resurse umane, parțial contabilitate și raportări. Gândește-te la un frate mai mic al sistemului SAP.

Dezvoltarea site-ului și implementarea plății cu cardul, deși importantă (căci este primul contact), este doar un modul alături de multe altele, la care lucrăm în paralel. De asta ne ia mai mult timp. Cu siguranță ar fi fost mai simplu să punem un Wordpress cu o temă frumoasă, plug-in-urile de rigoare și aveam totul în picioare in no-time. Am ales însă calea mai dificilă și laborioasă pe considerentul că odată cu dezvoltarea firmei vom avea multe avantaje și vom evita probleme viitoare, gen migrări de la un sistem la altul sau muncă dublată între multiple softuri.

Nu ne grăbim însă niciunde, încercăm să facem lucrurile temeinic și să dezvoltăm un nume care să rămână o referință în branșa noastră. Cel puțin aceste este planul. Smile
Prăjitor cu respect.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)