• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


10% discount pentru cafea, la prajitoria YUME Coffee Roasters​, Cluj

#1
[Image: logo.png]


Incepand de astazi, prajitoria Yume Coffee Roasters din Cluj-Napoca acorda comunitatii Espressoman un discount de 10% pentru orice sortiment de cafea prajita si un cost subventionat al transportului in toata Romania, de 10 lei (cu ramburs inclus).

Pana la implementarea unui sistem automat de discount pe site-ul Yume, reducerea se face în baza codului "espressoman - username pe forum", care trebuie trecut in paranteza, in acelasi camp cu numele complet, la finalizarea comenzii pe site-ul Yume. Exemplu in cazul meu - "Numele: Liviu Fratila (espressoman-Lyvyoo)". Tot temporar, reducerea se va confirma manual, o data cu factura, nu automat la finalizarea comenzii.

Trecerea username-ului este obligatorie, prajitoria Yume urmarind prin aceasta reducere sustinerea membrilor comunitatii Espressoman, care participa activ la promovarea cafelei de calitate. 

Reducerea se acorda doar pentru cafeaua prajita, nu si pentru celelalte produse din site.

Pentru discutii generale am creat un topic separat in sectiunea Prajitorii de cafea.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#2
Dragi espressomani,

Avem plăcerea de a vă oferi, în calitatea voastră de membrii ai singurei comunități de cunoscători din domeniu – espressoman.ro – câteva blenduri și origini pentru... espresso.    

Pentru că nu dorim să facem compromisuri de calitate, oferta de început pentru cafelele prăjite în stoc este mai restrânsă, dar ea se va diversifica odată cu creșterea volumelor. 

Blend-urile „Yume'spresso #1” și „Yume'spresso Barista” vor fi disponibile în permanență, iar cele single origin vor fi rotite periodic.

La cerere, pentru o cantitate de minimum 2 kg, putem prăji pentru espresso oricare din cafelele single origin prezente în oferta actuală, pe care o găsiți aici: https://yumecoffee.ro/cafea-de-specialitate. Pentru acest tip de comenzi vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefonic.

Cu această ocazie vă lansăm și invitația de a trece pragul prăjitoriei noastre, atunci când aveți oportunitatea.

Răzvan
Cafea, entuziasm, cunoaștere...
 
Reply
#3
Dragi espressomani,

Ne face plăcere să vă informăm și pe această cale despre costul unic de transport, pe care îl oferim clienților de mult timp: 10 lei.
TVA inclusă, ramburs inclus, indiferent de cantitate, oriunde în România, în limita zonelor 0 acoperite de serviciile de curierat DPD și Urgent Cargus.

Prețuim mult suportul și încrederea pe care ni le-ați oferit de-a lungul timpului, pentru care vă mulțumim.
Cafea, entuziasm, cunoaștere...
 
Reply
#4
propun sa trimiteti si peste Prut, doar ca cu 15 lei Smile
Rancilio Silvia cu meCoffee PID; site: single La Marzocco, duble EP HQ 14g && VST 18g; naked PF; Mazzer Mini Timer || Chisinau, RM
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)