• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


10-20% discount in Iasi, la Prajitoria Maison du Cafe

#1
[Image: piQgAok.png]

Ii spunem oficial bun venit prajitoriei Maison du Cafe din Iasi, un oras care se dezvolta din ce in ce mai frumos in ceea ce priveste cafeaua de calitate.

Stilul de prajire abordat este unul mai intens decat profilele light-medium, cu scopul de a atenua la maxim aciditatea si a facilita o crema densa, in zona full city. Detalii vom avea pe topicul dedicat.

Prajitoria Maison du Cafe din Iasi ofera espressomanilor 10% discount permanent pentru toate originile disponibile, prin introducerea la finalizarea comenzii online pe site-ul prajitoriei, a codului:

maison10

Pentru anumite sortimente selectate reducerea este de 20%. Luna aceasta, pana pe 15 aprilie, sortimentul selectat este  Panama Estrellas, care beneficiaza de 20% discount prin folosirea pe site-ul prajitoriei, la finalizarea comenzii, a codului:

maison20

Costul transportului este de 14 lei oriunde in tara, iar din Iasi cafeaua se poate ridica fara costuri de la cafeneaua prajitoriei, din Str. Vasile Alecsandri nr. 9, Iasi. In link se afla si datele de contact ale lui Octavian (telefon si email), cel care va tine legatura cu noi pe forum cu userul OctavDuMaison
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, rasnita manuala Kinu M47, VST 18g, Tamper Concept Art dinamometric, Tidaka Tamper Cube 
 
Reply
#2
O veste buna. Multi ne dorim cafea full city.
Gaggia Espresso; Quamar T80e
 
 
Reply
#3
Subscriu 57
Moccamaster Cup One^^Ascaso i*Steel 1
 
Reply
#4
Multumim, deja am bagat o comanda, Brazilia Bourbon, Columbia Supremo si Panama Estrellas.
Moccamaster Cup One^^Ascaso i*Steel 1
 
Reply
#5
Cu multa placere, Iulian!
Mi se pare absolut normal ca pe cel mai mare forum din domeniul cafelei din Romania sa mai fie din cand in cand si reduceri mai mari.
Asta este doar prima "surpriza" din partea noastra. Mai urmeaza si altele in viitor 
(12-04-2017, 22:12)rauliulian Wrote: Multumim, deja am bagat o comanda, Brazilia Bourbon, Columbia Supremo si Panama Estrellas.
 
Reply
#6
Dupa cum a precizat si Liviu in postarea de mai sus, periodic vom avea reduceri mai mari la unele sortimente. Asadar, incepand de astazi si pana la sfarsitul acestei luni, va oferim o reducere de 20 % pentru Indonesia Sumatra Mandheling!
Pentru a beneficia de reducere, trebuie sa folositi pe site-ul prajitoriei la finalizarea comenzii (rubrica "Aplica un cupon de discount") codul maison20 .
 
Reply
#7
Cum se poate in aceeasi comanda sa aplicam simultan cele 2 coduri de reducere ?

De exemplu, vreau sa comand Indonezia Sumatra (maison20) si Guatemala (maison10).

Multumesc.
Prezent: Vibiemme Domobar + PID Rex-C100, San Marco SM92, Tamper 58mm, sita dus IMS Competizione, latiera JoeFrex 590ml + 350ml
Trecut: Lelit PL41E, Nuova Simonelli Grinta, Hario Mini Mill, Tamper Motta 57mm, sita dus IMS Competizione, latiera JoeFrex 590ml
 
Reply
#8
Da, intr-adevar, pe site se poate folosi doar un singur cupon de discount. Insa nu este problema, puteti aplica doar un singur cod si astfel noi vom sti de unde vine comanda si vom face noi toate reducerile dupa.
Toate cele bune!
(16-05-2017, 10:34)CalinM Wrote: Cum se poate in aceeasi comanda sa aplicam simultan cele 2 coduri de reducere ?

De exemplu, vreau sa comand Indonezia Sumatra (maison20) si Guatemala (maison10).

Multumesc.
 
Reply
#9
Multumesc pentru raspuns Smile
Prezent: Vibiemme Domobar + PID Rex-C100, San Marco SM92, Tamper 58mm, sita dus IMS Competizione, latiera JoeFrex 590ml + 350ml
Trecut: Lelit PL41E, Nuova Simonelli Grinta, Hario Mini Mill, Tamper Motta 57mm, sita dus IMS Competizione, latiera JoeFrex 590ml
 
Reply
#10
Cu multa placere!
(17-05-2017, 09:07)CalinM Wrote: Multumesc pentru raspuns Smile
 
Reply
#11
Daca tot suntem in perioada concediilor, ne-am gandit ca ar fi bine sa faceti cateva economii! Asadar, incepand de astazi si pana pe data de 28 Iulie, va oferim o reducere de 25 % la toate sortimentele de cafea!
Pentru a beneficia de reducere, trebuie sa folositi pe site-ul prajitoriei la finalizarea comenzii (rubrica "Aplica un cupon de discount") codul maison25 .
De asemenea, dupa aceasta perioada, intre 30 Iulie - 13 August, vom fi in concediu de odihna si nu vom putea prelua comenzi. Va multumim pentru intelegere!
Toate cele bune!
 
Reply
#12
tin sa'i multumesc lui Octavian, pe aceasta cale pentru ajutorul in achizitia adaptorului pentru termometru!

acum, trebuie sa fac rost si de niste cafea. Brazilia Yellow Bourbon de la el recomand cu ardoare!
La Scala Butterfly HX; Mazzer Mini Timer || Chisinau, RM
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)